PROFESIONALNA ŠOPINGHOLIČARKA

Italijanska ikona stila začinila stajling najskupljom torbom na svetu: Košta više čak i od nekih nekretnina! (FOTO)

Omiljena italijanska modna blogerka i dizajnerka Kjara Feranji koja je svoju strast prema modi unovčila i postala jedna od vodećih svetskih influenserki, ponovo je sve ostavila zapanjene svojom impresivnom kolekcijom dizajnerskih torbi, prošetavši ulicama Milana najskuplju od najskupljih.

Moda
Autor:
Italijanska ikona stila začinila stajling najskupljom torbom na svetu: Košta više čak i od nekih nekretnina! (FOTO)
Kjara Feranji, Foto: Profimedia

Italijansku miljenicu Kjaru Feranji već neko vreme nismo imali prilike da vidimo u javnosti. Slavna modna dizajnerka i blogerka zamrzla je na neko vreme većinu angažmana, s obzirom da ona i suprug, muzičar Fedez, čekaju svoje drugo dete. Kjara je srećnu vesti podelila sa svojim pratiteljima na Instagramu i od tada dane uglavnom provodi sa svojom porodicom koja će uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Ali paparaci su lepu Italijanku nedavno zapazili na ulicama Milana i brzo iskoristili priliku ne bi li uhvatili sliku trudničkog stomačića. To se, nažalost, nije dogodilo, s obzirom da ga je Kjara vješto prikrila debelim džemperom i toplim kaputom.

Ali zato su 33-godišnju ikonu stila uslikali s najskupljom torbom na svetu - čuvenom Birkin s potpisom luksuzne modne kuće Hermes koja dostiže iznose veće i od nekih nekretnina.

Džejn Birkin i Serž Gensbur: Par čiju vezu su obeležili skandali, svađe, ali i velika ljubav!

Kjara je svoj ležerni stajling začinila takozvanom Himalaya torbom- veoma retkim modelom koji se smatra svetim gralom torbi i drži cenu od 250 hiljada dolara. Izrađena je od kože retkih nilskih krokodila i prepoznatljive je sivo-bele boje i ima je samo mali broj ljudi u svetu.

Kjara Feranji
foto: Profimedia

Inače, ove skupocene torbe smatraju se najboljom modnom investicijom obzirom da njihova popularnost godinama ne jenjava, a zavisno od modela koštaju od 25 do 250 hiljada dolara.

Inače, kultna torba dizajnirana je 1984. za Džejn Birkin nakon njenog slučajnog susreta u avionu sa Žan-Luijom Damasom, tadašnjim predsednikom Hermesa. Nakon što su Džejn, tada mladoj majci, iz torbice ispale stvari koje je u njoj nosila, on je komentsrso da bi trebala da nosi torbu s džepovima, a pevačica mu je odgovorila da hoće, čim Hermes počne da pravi takve torbe. Ostalo je istorija.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs