nikad ne greši

Omiljen komad za prelazno vreme: Melanija Tramp u modnom klasiku koji je proslavila Odri Hepbern! (FOTO)

Prva dama Amerike Melanija Tramp pridružila se Donaldu Trampu na predsedničkoj turneji širom zemlje. Predsednički par nedavno je posetio Pensilvaniju gde je održan skup "Make America Great Again". Dok je Tramp građane pozvao da glasaju za njega, prva dama je još jednom sve oborila s nogu svojim besprekornim stilom.

Moda
Autor:
Omiljen komad za prelazno vreme: Melanija Tramp u modnom klasiku koji je proslavila Odri Hepbern! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Nakon kratkog odmora zbog obolovenja od korona virusa, Melanija Tramp se ponovo pridružila svom suprugu na predsedničkoj turneji. Svog supruga je kao i uvek podržala pred okupljenim glasačima u Atglenu pa je još jednom potvrdila titulu jedne od najbolje obučenih prvih dama na svetu.

50-godišnja Slovenka i ovog je puta izgledala veoma elegantno. U svom stilu je odabrala kaput koji se veže u struku, što je tokom godina postao njen zaštitni znak. Za ovu je priliku obukla je maslinasto-sivi baloner s dvostrukim kopčanjem s potpisom Majkl Kors.

Još jedan odličan stajling u nizu: Irina Šajk objasnila kako izgleda dobro stilizovana žena! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim što je reč o brendu srednjeg cenovnog ranga koji si može priuštiti šira javnost, plus je i to što je prva dama mudro odabrala komad s potpisom domaćeg brenda, što rade mnoge političke i kraljevske ličnosti.

Čizme broj 1 za jesen i zimu: Svaki stajling uz njih izgleda moćno! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim toga, baloner važi za bezvremenski klasik koji ne izlazi iz mode, a u ovom trenutku veoma je važno da Melanija ne napravi i najsitniju grešku koja bi mogla da ugrozi pobjedu njezina supruga na predsedničkim izborima.

Ovako se danas nose šalovi i marame: Savršen detalj u svakoj jesenjoj kombinaciji! (FOTO)

foto: Profimedia

Baloner je zaista omiljeni komad za prelazno vreme koji ujedno važi za isplativu modnu investiciju, jer će vam sigurno poslužiti dugi niz godina. Zato, ukoliko ovaj modni klasik nemate u svom ormaru, vreme je da to promenite.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs