pogledajte

Kraljica Leticija razbila mit o odevanju poznatih: Efektna i elegantna kombinacija koju je šteta obući samo jednom!

U Španiji se 12. oktobra slavio Nacionalni dan. Na taj državni praznik Španci obeležavaju prvi dolazak Kristofera Kolumba u Ameriku.

Moda
Autor:
Kraljica Leticija razbila mit o odevanju poznatih: Efektna i elegantna kombinacija koju je šteta obući samo jednom!
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Tim povodom održala se i velika vojna parada na koju je došla i kraljevska porodica. Kraljica Leticija i kralj Felipe VI. stigli su na paradu u društvu svojih ćerki, princeze Leonor i princeze Sofije.

Lepa kraljica još je jednom razbila stari mit o odevanju poznatih osoba prema kojem se one na važnim događanjima nikad ne pojavljuju u istoj odeći.

Leticija je za ovu priliku odabrala staru kombinaciju koju je već nosila nekoliko puta, između ostalom u Japanu 2017. godine i na jednoj ceremoniji dodele priznanja 2018. godine.

Stajling bez greške: Kraljica Leticija u kariranoj haljini koja je hit jeseni! (FOTO)

foto: Profimedia

Izdanje sastavljeno od baršunaste crvene haljine, crvenog kaputa i crno-crvenih salonki bilo bi šteta zaboraviti jer se zaista radi o efektnoj i elegantnoj kombinaciji koju se ne isplati čuvati u ormaru, nego je treba maksimalno iznositi.

Sve nijanse roze: Kraljica Leticija očarala Španiju u prelepoj haljini! (FOTO)

foto: Profimedia

Španska kraljica se nikad ne ustručava da ponovi svoje omiljene odevne kombinacije i to je još jedan od razloga zbog kojih njen stil ima toliko zaljubljenika.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs