Aposlutno nepotrebni

Ovih 12 modnih komada su čisto bacanje para: U njima ćete izgledati kao skorojević! (FOTO)

Moderni, ali potpuno nepraktični i retko kome dobro stoje

Moda
11:01h Autor:
Ovih 12 modnih komada su čisto bacanje para: U njima ćete izgledati kao skorojević! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Moda nam svake godine donosi neka iznenađenja, dizajneri svake sezone izlaze sa novim idejama spajajući ono što je nekada bilo nespojivo. Tako na police u prodavnicama na kraju stigne veliki broj potpuno nepraktičnih komada koje možete da nosite samo u retkim prilikama.

Preporučujemo da sledeće komade ne kupujete - oni su čisto bacanje novca!

1. Mikro tašnice

Iako su neodoljive, potpuno su nepraktične jer su neke toliko male da u njih ne možete da smestite ni ogledalce. Što je od svega najgore, ove minijaturne neupotrebljive torbe koštaju kao velike kožne tašne, zbog čega ova investicija uopšte nije isplativa.

Ovo će na jesen biti najpopularniji par obuće: Ženstvene cipelice slažu se uz sve! (FOTO)

2. Veš "na izvol'te"

Iako većina ima loše mišljenje o ovome, tange i drugi veš koji viri iz pantalona ponovo je česta pojava na modnim pistama. Zaljubljenice u trendove pokušavaju da kopiraju ovu modu, ali to nije dovoljno - veš koji viri je ne samo nepraktičan i diskutabilan, već i zaista nije nešto što želimo da gledamo svakog dana.

3. Cipele sa dugačkim špicastim vrhom

Hodanje u ovakvim cipelama je prava tortura i nijedan trend nije vredan ovolikog mučenja.

Ako nemate neki komad u ovom dezenu - niste u trendu: Pogledajte na koje sve načine možete da ga nosite! (FOTO)

4. Odeća sa velikim naramenicama

Puno truda, umeća i uslova je potrebno da u ovome ne biste izgledali kao hodajući šifonjer.

5. Helanke od lateksa ili kože

Ovaj komad naglašava baš svaki centimetar tela i čini da čak i najmanje mane budu upadljive. Da biste u ovakvim helankama izgledali lepo, potreban vam je čitav tim asistenata i brdo aksesoara.

Svileni komplet i cipele od kojih zastaje dah: Kraljica Ranija ponovo potvdila da je neprikosnovena ikona stila! (FOTO)

6. Pončo

Iako nam na pistama deluje zanimljivo i lepo, čak ni najpoznatiji stilisti nisu sigurni uz šta tačno treba da nosite pončo. Zapravo, ovaj komad nije ništa drugo do platna kockastog oblika sa prorezom za glavu, koji figuri žene daje dodatni volumen.

7. Kožne čizme do pola butina

Ovaj model obuće izgleda sjajno samo na modnoj pisti. U realnom životu, ovakve čizme samo daju nepotrebnu vulgarnost vašem izgledu. Osim toga, žene prosečne visine ili niskog rasta ne bi trebalo nipošto da ih nose, jer u potpunosti menjaju izgled njihovih proporcija.

Ova kombinacija zaslužuje čistu desetku: Melanija Tramp zasenila prisutne stajlingom! (FOTO)

8. "Oversajz" odeća

Zahvaljujući udobnosti i praktičnosti, preveliki komadi odeće postali su broj 1 u ormarima mnogih žena. Ali, oni izgledaju dobro samo na mršavim damama, dok će žene prosečne kilaže u njima izgledati kao da njihovo telo nema nikakav oblik.

9. Sportski trendovi

Nakon što su patike počele da se nose uz sve moguće kombinacije, u igru su ušli i drugu sportski komadi, poput tesnih bermuda za bicikliste i uskih topova za vežbanje. Iako ih modeli na pistama odlično nose uz štikle i elegantne torbe, u svakodnevnom životu ove kombinacije su pod velikim znakom pitanja.

Pronađite savršen par farmerica prema svom obliku tela: Istaknite obline, vizuelno izdužite figuru! (FOTO)

10. Papuče sa krznom

Odlične su za po kući, možda i za pistu, ali nikako za napolje. Pre svega, brzo se prljaju, a nakon pranja krzno više ne izgleda atraktivno.

11. Palaco pantalone

Izgledaju zaista impresivno, ali ove pantalone nisu za svakodnevni gradski život. Pošto su dovoljno široke i dugačke da potpuno pokriju obuću, ove pantalone će stalno biti prljave.

Ove komade stilisti nikada ne bi kupili, ni obukli, koliko god da su popularni! (FOTO)

12. Čarape na sandale

Ne znamo kako na pisti uspevaju da izgledaju dobro, ali u svakodnevnom životu ćete izgledati smešno i nećete moći da hodate kako treba, jer će vam stopala stalno ispadati iz obuće.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs