Pun pogodak

Barberi kolekcija za proleće / leto 2021. bez top modela: Ovako izgleda kada radnici uzmu stvar u svoje ruke! (FOTO)

Ispostavilo se da u ovom poslu ništa lošiji nisu prodavci u maloprodaji i radnici iz finansijskog sektora čuvenog modnog brenda

Moda
11:52h Autor:
Barberi kolekcija za proleće / leto 2021. bez top modela: Ovako izgleda kada radnici uzmu stvar u svoje ruke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svetski poznati modni brend Barberi (Burrbery) je modele za predstavljanje nove kolekcije za proleće/leto 2021. godine pronašao u svojim redovima.

Britanska modna kuća zamolila je članove tima iz cele kompanije, od onih koji rade u prodaji i finansijama, do dizajnera i radnika u maloprodaji, da učestvuju u njenoj jedinstvenoj kampanji. Njihov zadatak bio je da budu modeli i da se ispred svojih domova fotografišu u novim komadima odeće ovog modnog giganta.

Životna priča najglamuroznijeg kreatora na svetu: Ni jedan muškarac ne želi da mu žena izgleda kao dečak! (FOTO)

"Pozvao sam ljude iz Barberija da otvore svoja vrata i budu deo ovog putovanja. Svako od njih interpretira izgled na sopstveni način u pejzažima Londona i šire. Ponosan sam na ovu kolekciju", rekao je Rikardo Tići, glavni kreativni direktor Barberija.

Modna kuća trenutno se priprema za predstojeću septembarsku reviju, na kojoj će predstaviti svoju kolekciju za proleće/leto 2021. Iako su detalji lokacije još uvek nepoznati, Tići je otkrio da će revija definitivno biti na otvorenom.

10 lekcija koje smo naučili od Džeki Kenedi: Spavala u svili, a ruž za usne tretirala kao modni dodatak! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs