proleće-leto 2020

Top 5 boja za leto 2020: Izgledajte kao milion dolara! (FOTO)

Zaboravite na crvenu i crnu.

Moda
Autor:
Top 5 boja za leto 2020: Izgledajte kao milion dolara! (FOTO)
Tamara Kalinić, Foto: Profimedia

Iako svi volimo da kupujemo krpice s potpisom, ipak je važnije savladati osnovne stilske trikove. Ako pratite modu, sigurno ste upoznati sa bojama koje su preplavile modne piste za proleće - leto 2020.

Iako možda nemamo novca da kupujemo stvari koje smo videle na modnim pistama, uvek možemo da se okrenemo manjim buticima kao i lancima prodavnica koje svake sezone u svoju ponudu uvrste sličnu formu, krojeve, materijale, i naravno boje! Nijanse koje su se našle na listama modnih dizajnera su savršene za letnje dane koje jedva čekamo da provodimo napolju, pored reka, šetajući po gradu ali i u kanceriji. Pa da krenemo:

1: Bež boja

Najpoželjnija boja za sezonu proleće - leto 2020. Nikada ne izlazi iz mode ali ove godine dolazi u mnogo nijansi. Na vama je da odaberete onu koju savršeno pristaje vašem tenu.

2. Nebo plava

Boja koja savršeno pristaje brinetama. Sako ili košulja u ovoj boji uz jednostavne farmerice i sandale sa kaišićima.Da!

3. Pink

Verovatno nema žene koja makar jednom u životu nije kupila neki komad garderobe u ovoj boji. Iako je možda teško zamisliti da se u ovoj boji izgleda otmeno - postoji način. Odaberite jedan komad - haljina, cipele ili sandale, možda tašna?

4. Bela boja

Komadi poput ukrojenih pantalona, jednostavne letnje mini haljine ili kupaćeg kostima uvek savršeno izgledaju u beloj boji. Tu nećete nikada pogrešiti!

5. Mint zelena

Vodeća boja u Skandinaviji već nekoliko sezona preselila se i na ostatak sveta. Ne samo da dobro izgleda u garderobi, već je sjajna i kao detalj u enterijeru.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs