Obožavani komadi

Zavirite u mamin ormar: 7 retro trendova koji će vladati tokom proleća i leta! (FOTO)

Ženstveni detalji ponovo su najtraženiji

Moda
Autor:
Zavirite u mamin ormar: 7 retro trendova koji će vladati tokom proleća i leta! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Starinske kragne, setovi u jednoj boji, kratke "mamine" pantalone, sandale s punom petom i ostali stilski retro komadi nastupaju ovog leta u punom sjaju, otkriva mapa novih trendova koji najavljuju letnju sezonu.

1. Kragna

Vraća se u velikom izdanju inspirisanom haljinama lutaka i čipkastim detaljima s volanima, koje su nekad davno nosile i devojčice.

Ova obuća više nije u modi: 9 modela koji (konačno) padaju u zaborav! (FOTO)

2. "Mamine" pantalone

Bež, kratke pantalone koje podsećaju na suknju, danas dolaze u kombinaciji sa sakoom. Široke su, udobne i imaju visoki struk. Kao stvorene su za neki upečatljiv kaiš ili maramu vezanu u mašnu.

3. Veliki pufnasti rukavi

Komad inspirisan osamdesetim godinama i svetom glamuroznih dama koje su višak vremena provodile uz koktel na bazenu. Ovog leta biće još veći hit nego u prošlosti i to na haljinama, bluzama i košuljama. Čak i na trenerkama.

Top 5 prolećnih stajlinga: Kombinacije koje ćete poželeti da iskopirate! (FOTO)

4. Puna peta

Blok štikle već su nas osvojile, ali sada sve više podsećaju na bakine cipele koje su udobne i na prstima široke.

5. Kombinezon

Dolazi u više varijanti, od onog dnevnog, za po kući, preko poslovnog i uglađenog do blistavog poput sunca. Boje su raznolike, baziraju se na inspiraciji duginih tonova. Ipak, najzahvalniji je onaj tamni u varijanti duboke plave na granici sa sivom.

Ovo je modni hit leta: Da li biste se vi usudili da nosite ovu kombinaciju?!

6. Pantalone u boji

Bile su hit sedamdesetih, a sada se vraćaju na scenu i evociraju sunčane dane i stilsku pozitivu. Favoriti su boje poput žute, narandžaste, crvene i ljubičaste.

7. Jednobojni komplet

Birajte - jedna boja od glave do pete ili takozvani "twin set", kombinacija blejzera i majice istog tona. Kako bi kreativna igra dobila moderan ton, tu su efektni srebrni modni dodaci, koji će kombinaciju vratiti u sadašnjost, umesto pedesetih kada su jednobojne kombinacije bile glavni hit.

Prvo što ćemo nositi kad se vanredno stanje završi: Ženstveni trend koji ne prolazi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs