MODNI HIT

Moda inspirisana 40-im godinama: Leto će biti u znaku ova 3 trenda! (FOTO)

Ženstvenost je ponovo u trendu

Moda
Autor:
Moda inspirisana 40-im godinama: Leto će biti u znaku ova 3 trenda! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Moda ove godine ide iz krajnosti u krajnost. Dok su s jedne strane aktuelni trendovi 90-ih godina, koje karakteriše malo ležerniji stil, na velika vrata se vraća i moda inspirisana 40-im godinama. U to vreme ženstvenost i elegancija su bila modni imperativi.

Sve u svemu, ovog leta na raspolaganju će nam biti u ponudi širok spektar trendova, pa će svaka žena moći da pronađe ponešto za sebe.

Bili smo svedoci povratka haljina i bluza sa puf rukavima tokom jeseni, a na red je došao i povratak još nekoliko trendova koji su dominirali 40-ih godina.

Tufnice

Ovo će biti omiljeni dezen svih trendseterki tokom letnje sezone. Viđaćemo ga na svim odevnim komadima, od majica, preko pantalona, suknji i haljina.

Farmerke više nisu u trendu: Modnom scenom će dominirati ovi modeli! (FOTO)

foto: Shutterstock

Haljine A kroja

Dizajneri predviđaju veliki uspeh ovim haljinama. Ženstveni i elegantni modeli poput onih koje voli Kejt Midlton će biti vrlo aktuelni.

12 obaveznih: Modni komadi koje će sve žene od stila nositi tokom leta! (FOTO)

foto: Profimedia

Uske suknje

Pensil suknje oduvek su bile sinonim za poslovno odevanje, ali trendseterke su nam pokazale kako se on može odlično nosti i u nekim ležernijim varijantama i za prilike van kancelarije.

Da li si neizlečiva trendseterka? Evo kako da pametno kupuješ!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs