Kupujte pametno

Trendovi prolaze, dobar stil je večan: 9 komada s kojima nema greške - nosićete ih godinama! (FOTO)

Nema razloga da izdvajate velike sume za nešto što će se nositi samo nekoliko meseci i teško se uklapa u ostatak garderobe koju već imate

Moda
19:23h Autor:
Trendovi prolaze, dobar stil je večan: 9 komada s kojima nema greške - nosićete ih godinama! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Da biste uvek bile lepo obučene, nije potrebno da ispratite svaki trend koji se pojavi (i još brže nestane), već da vaš garderober sadrži komade koji se lako uklapaju sa ostatkom garderobe. Sa ovih 9 komada ne možete da pogrešite - sa njima ste uvek u trendu!

1. Majica s printom

Kako neke žene izgledaju fenomenalno u najjednostavnijim farmerkama i majici sa printom? To je izgled koji se isplati kopirati! Jednostavnost je sama po sebi veoma privlačna, a kad odaberete dobar print na majici, biće i efektna.

Proverena modna formula: Dženifer Lopez zna kako se nosi trenutno najpopularniji trend! (FOTO)

2. Upečatljive minđuše

Elegantne naušnice su vanvremenski komad koji će vam uvek biti od koristi. Svaka elegantna kombinacija zaslužuje da bude zaokružena jednim ovakvim komadom, a upravo su to upečatljive minđuše.

3. Obuća od brušene kože

Cipele ili čizme od brušene kože, uz elegantnu tanku petu, komad su koji je svake sezone modni "must-have"! Klasične su i nikada ne izlaze iz mode, zbog čega su dobra investicija u bilo koje doba godine.

Kad se temperatura približi nuli, pravi su spas: Najtoplije i najmodernije čizme sezone! (FOTO)

4. Rolka

U hladnim mesecima, rolka je komad koji vam uspešno može zameniti sve elegantne košulje ili topove u kojima vam je možda hladno. Savršena je za slojevite kombinacije, ali i uz jednostavne farmerke i dobar kaput.

5. Kaput u kamel boji

Blejzer ili kaput u nijansi kamiline dlake je esencijalni deo svake ženske garderobe jer je supernosiv na sve kombinacije, a pritom izgleda vrlo luksuzno.

Kako da kombinujete kožnu jaknu: Poslovna, ležerna, ozbiljna ili varijanta za izlazak - uz sve se slaže!

6. Crvena torba

Znamo da je crna klasična, ali crvena torbica će razbiti monotone kombinacije i pretvoriti naizgled "običnu" kombinaciju u onu vrednu pažnje.

7. Klasične farmerke

Zašto? Vrlo jednostavno: jer su večne! Pronađite par koji vam savršeno odgovara i kojem ćete se vratiti u svim "nemam šta da obučem" situacijama.

Što veće to bolje: Dizajneri odlučili, ovaj model torbe će biti apsoluti hit 2020-te! (FOTO)

8. Bele patike

Bele kožne patike već su nekoliko sezona favorit brojnih žena. Superudobne, superelegantne, superstajliš.

9. Klasična košulja

Košulja je komad koji se uvek smatra klasičnom elegancijom i baš nikada ne možete da pogrešite s njom. U kombinaciji s farmerkama, pantalonama ili suknjom - dame od stila jako dobro znaju za moć dobre košulje!

Moda koja briše godine: Uz ove stilske cake izgledaćete 10 godina mlađe! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs