Leto 2013.

Trend dana: pantalone sa printom

Šik pantalone sa odabranim dezenom će vašem stilu dati dozu bunta, a ukoliko imate sumnji kako se ove pantalone nose, pročitajte naše savete
Moda
02:34h
Trend dana: pantalone sa printom
1 / 6

Pantalone sa printom su komad koji možete nositi na posao, ručak ili u klub. Dovoljno je da prilagodite obuću i nakit i sa jednim parom pantalona dobijate milion različitih kombinacija. Kako bi bile što praktičnije, izaberite klasičan, cigaret model, a neka dezen bude u bojama koje dominiraju vašim ormarom. Uklopite ih sa jednobojnom majicom i već pomenutim dodacima i spremne ste za nove radne ili zavodničke pobede.

Ukoliko niste sigurni koji print da odaberete, pogledajte aktuelne trendove. Cvetni, geometrijski ili životinjski print će odlično izgledati tokom toplih dana, one hrabrije dame će se odlučiti za jarke boje, dok će se stidljivije dame opredeliti za zagasitije tonove, poput tamno plave, sa crnom osnovom ili tamno zelene.

Među modnim kućama najveći fanovi pantalona sa printom za tekuću sezonu su Stella McCartney i Phillip Lim. Za njihovim i sličnim modelima su prosto poludele zvezde od Bijonse (Beyonce), Rijane (Rihanna), Kristen Stjuart (Kristen Stewart) do Olivije Palermo (Olivia Palermo) i Rouzi Hantintgton (Rosie Huntington Whiteley). Ove poznate dame su kombinovale dezenirane pantalone sa jarkim bojama, poput žute, bez koje je leto nezamislivo, ali i sa teksasom, koji se konačno vratio i to na velika vrata, posebno kada su u pitanju gornji delovi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs