Brižit Makron

Ovako se prava Francuskinja oblači na jesen! (FOTO)

Tokom dvodnevne posete Kini, gospođa Makron prošetala je nekoliko odličnih odevnih kombinacija

Moda
Autor:
Ovako se prava Francuskinja oblači na jesen! (FOTO)
Foto: Profimedia

Francuski predsednički par Emanuel i Brižit Makron otputovali su u dvodnevnu posetu Kini.

Dočekao ih je lično kineski predsednik Ksi Džinping i njegova supruga Peng Liuan.

Dok su muškarci bili na sastanku, prve dame su se zaputile u jednu srednju školu u Šangaju, gde su učenici nastavnici pozdravili Brižit gromoglasnim aplauzom i cvećem.

Očajnički potez Brižit Makron da se podmladi: Obavila trostruku plastičnu operaciju?!

foto: Profimedia

Đaci su imali priliku da postavljaju pitanja Brižit i Peng, koje su prisustvovale časovima. Posebno su uživale dok su posmatrale učenike kako se uče pravljenju tradicionalnih origamija i ručnog veza.

Prva dama Kine istakla je kako je kultura u stanju da prevaziđe i vreme i udaljenost, i da zbliži potpuno različite ljude.

foto: Profimedia

Brižit, oduševljena ljubavlju koju kineski đaci gaje prema francuskoj kulturi, ali i kineskom nasleđu, ohrabrivala je decu na program razmene studenata.

Ono što nikako nije uspelo da promakne, kako i prilikom svakog Brižitinog javnog pojavljivanja, jeste odevna kombinacija koju je ponela francuska prva dama.

Životni stav ove Francuskinje (52) morate da usvojite kako biste lepo ostarile: Dozvoli sebi sve!

foto: Profimedia

Strogost poslovnog crnog kompleta sastavljenog od crnih pantalona i dugačkog sakoa Brižit je ublažila nežnom belom bluzom sa cvetnim dezenom.

Za posetu Muzeju Pompidu u Šangaju, koji još nazivaju i "Diplomatski muzej", Brižit se poigrala sa bojama i dezenima, kako to samo jedna Francuskinja ume.

foto: AP / Hector Retamal

Ponovo strogo poslovna, ali veoma šik, Brižit se zaputila u muzej uskim teget pantalonama, salonkama u istoj boji i bluzi sa upečatljivim dugmićima koja se vezuje oko vrata.

Kombinacijom je dominirao sivi kaput sa zanimljivom crnom geometrijskom šarom, a stajling je zaorkužen crnim naočarima za sunce i diskretnim nakitom.

Ženstveno i lepršavo izdanje Amal Kluni: Poslovni stil bez greške! (FOTO)

foto: AP / Hector Retamal

Do zajedničke večere Brižit je imala vremena da se još jednom presvuče i prilagodi odeću prilici, pa je tako ponela elegantnu crnu haljinu koja prati liniju tela, preko koje je ponela crni kaput, a monotoniju je razbila dugim šalom u prelepoj nijansi ljubičaste boje.

foto: EPA / Ng Han Guan / Pool

Nakon jučerašnjeg uspešnog dana, Brižit se u izuzetno elegantnom izdanju sa prvom damom Kine zaputila na svečanu ceremoniju u Velikoj narodnoj dvorani u Pekingu.

Sve žene od stila sada nose odeću u ovoj boji! (FOTO)

foto: AP / Mark Schiefelbein

Do kraja službene posete koja se danas završava, Brižit i Emanuel Makron imaju još nekoliko aktivnosti, pa ljubiteljke mode s nestrpljenjem očekuju nove šik odevne kombinacije, na kakve smo navikli kada je u pitanju čuvena Francuskinja.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs