Žene budite ženstvene

Neverovatne moći suknje: Evo zašto žena, što češće, mora da oblači haljinu ili suknju!

Stručnjaci u oblasti energetskih praksi veruju da žena akumulira nepresušan izvor ženstvenosti kada nosi suknju

Moda
09:21h Autor:
Neverovatne moći suknje: Evo zašto žena, što češće, mora da oblači haljinu ili suknju!
Foto: Shutterstock

Suknja je odraz ženstvenosti! U stara vremena žene su nosile isključivo suknje i haljine. Žene na svim kontinentima od Afrike od Azije nisu nosile ništa sem suknje, zato ovaj odevni predmet ima sakralno značenje za predstavnice lepšeg pola.

Stručnjaci u oblasti energetskih praksi veruju da žena akumulira nepresušan izvor ženstvenosti kada nosi suknju.

Vekovima su ljudi osećali vezu sa silama prirode. Muškarci su crpeli energiju iz svemira, a žene iz Zemlje.

Nije slučajna činjenica da je svaka suknja dizajnirana tako da se širi na dole. Verovalo se da takav konus pomaže ženi da bolje apsorbuje energiju i moć zemlje da postane plodnija i materijalno bogatija. Energija žene, ako govorimo o fizičkom telu, akumulira se u posebnom organu - materici. Muškarci po zamisli prirode nemaju takav organ. U energetskom smislu da bi muškarac dobio energiju zemlje, on mora da je uzme od žene. Kada žena oblači pantalone, ona bukvalno sa njima prekida vezu sa zemljom. Kretanje energije se zaustavlja, a ženski sveti sud u obliku materice ostaje prazan. Kao rezultat toga, žena nema šta da podeli sa muškarcem. Ženska energija je važna za muškarce. Ona ih čini spokojnijim, uravnoteženijim i stabilnijim. Ako muškarac ima pristup ženskoj energiji, uvek će želeti da se bavi kreativnim radom. Kada je muškarac lišen ženske naklonosti i ljubavi, on postaje agresivan, grub i surov.

Ima žena koje nose isključivo pantalone, a suknje skoro nikad ne oblače. Obratite pažnju na energiju tih žena. One su skoro kao muškarci. Zbog toga su takve žene sklonije svađi i nesporazumimam sa svojim muškarcima.

Svakodnevno oblačeći suknje ili haljine, svaka žena može da oseti koliko joj se brzo menja raspoloženje i stanje. U ženi počinje da se budi ogromna i veoma poznata energija. Naravno, i pogledi muškaraca se uvek fokusiraju na žene u suknjama i haljinama.

Ranije se verovalo da ženska suknja ili haljina mora biti maksimalno duga, do poda. Tako je ženi bilo lakše da uzima i čuva u sebi energiju Zemlje. Ako suknja ima široku ivicu koja se njiše pri kretanju i malo uvija, počinju da se javljaju torziona polja, koja su predodređena da jačaju energiju Zemlje. Rub suknje odavno se smatrao nekim krugom-amajlijom. Takva amajlija je dizajnirana da stvori zaštitu za seksualne centre žene. Zdravlje reproduktivnih organa žene i njihovo pravilno funkcionisanje direktno zavise od pravilnog rada tih centara.

​Žene namerno odustaju od svoje ženstvenosti, oblačeći pantalone i drugu mušku odeću. Na sreću, moda poslednjih godina je takva da ženama pruža šansu da se vrate iskonskoj ženskoj odeći, da se hrane snagom zemlje i ozare svojom ženstvenošću voljenog muškarca. Zato, od danas nosite dugu suknju ili haljinu i naviknite da se osećate kao prava žena, piše cluber.com.ua

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs