PREPORUKA

Ona je ponela titulu modne ikone godine: Da li pogađate o kome se radi? (FOTO)

Slažete li se sa izborom?

Moda
Autor:
Ona je ponela titulu modne ikone godine: Da li pogađate o kome se radi? (FOTO)
Foto: Profimedia

Ona privlači pažnju gde god da se pojavi – što lepotom, zategnutim telom ili odvažnim odevnim kombinacijama.

Setite se samo svih tih crvenih tepiha i drugih glamuroznih događaja gde je Dženifer Lopez svojim stajlingom zasenila druge lepotice.

Pojavljivanje u čuvenoj Versaće zelenoj haljini na dodeli Gremi nagrada davne 2000. godine je na neki način bilo tako upečatljivo da su mnogi zapamtili njeno ime, pogotovo u svetu mode.

Stiven Kolb, predsednik odbora koji svake godine dodeljuje nagradu modne ikone godine izjavio je sledeće: "Kada je reč o stilu i načinu odevanja poznatih, ponekad prosto vidite da su nešto obukli da bi bili primećeni i fotografisani, ali se pitate da li im se to stvarno dopada. Ali, kada vidite Dženifer Lopez, uvek na njoj vidite da joj se dopada ono što je obukla. Ona bi bila modna ikona i da se nije pojavila na crvenom tepihu."

Ostaviće vas bez daha: Dženifer Lopez je prava superžena! (FOTO)

foto: Profimedia

On je još dodao da je stil nešto o čemu može da se raspravlja i da je sve stvar toga šta se ljudima dopada ili ne, ali je "činjenica da je Dženifer Lopez stalno prisutna na modnoj sceni i da nastavlja da se ističe smelim odevnim kombinacijama. Ona je neko ko je uvek primećen i o kome se uvek priča, zbog čega je ona i savršen izbor za ovu nagradu".

Pre Džej Lo, ovu nagradu su dobile Rijana, Bijonse, Lejdi Gaga, Naomi Kembel.

Da li se slažete sa odabirom? Podelite sa nama u komentarima!

Srebrno izdanje prelepe Dženifer Lopez (49): Ova haljina je samo za najhrabrije! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs