Rasplamsajte strasti

Sve bi vam ovo muškarci rekli, ali se ne usuđuju!

Možda vam se pogrešno čini da partneru ništa ne smeta kod vas i da sve radite savršeno, a sve zato što nikada ništa ne govori, retko zahteva ili vam ništa ne sugeriše
Škola sexa
06:32h Autor:
Sve bi vam ovo muškarci rekli, ali se ne usuđuju!
Foto: Shutterstock

Ima mnogo stvari koje bi vam partner rado rekao, ali se ne usuđuje. Većina tih stvari tiče se seksa, ali i izgleda i odevanja.

Koliko god neki zahtevi zvučali trivijalno, muškarcu je jednostavno teško da vam kaže neke stvari. Svakako, imajte na umu to da je svaki muškarac drugačiji i da ne mora da znači da bi vam rekao baš sve ove stvari.

Nemoj samo da ležiš, kaži nešto!

Vrištite, stenjite ili samo lagano uzdišite. Muškarac voli da čuje da vas zadovoljava, da uživate i zato mu dajte neki fidbek. Osim toga, treba da zna da radi pravu stvar. Povremeni komentar u seksu, sočna seksi rečenica na uvo, to je ono što želi da čuje.

Šta će ti sve te cipele i parfemi?

Možda se suzdržava da vam prigovori zbog mnogobrojnih pari cipela i čizmica koje imate, ali ustvari mu nije jasno čemu sve to. Pet pari dobrih cipela njemu se čini kao sasvim solidan broj. Ali koliko god ga to iritiralo, nekako se ne usuđuje da prigovori vašoj strasti.

Iniciraj seks

Barem ponekad! Istina je da se svi muškarci osećaju super kad im partnerka učini nešto lepo, obuče haljinu, seksi veš ili ih dočeka gola. Bitno je da vidi da ste se potrudile. Kad ga zavodite, podižete mu samopouzdanje, i dajete mu do znanja da ga još uvek i te kako želite.

Budi seksi za mene

Verovatno nema muškarca koji ne bi bio srećan da ga žena zavede striptizom, pleše mu u krilu ili se jednostavno potrudi da bude seksi za njega. Malo im je nezgodno da traže da budete seksi, jer se boje da ćete to pogrešno da shvatite, pa da bi običan zahtev mogao da se pretvori u raspravu sa pitanjem: "Kako to misliš, dragi, zar nisam seksi?"

Bilo bi dobro da izgubiš koji kilogram

Nije da žele da ponovno izgledate kao da vam je 25, ali kada primete da vam stomak i bokovi rastu, a da ste prestali da ga pitate izgledate li debelo, kod muškaraca zvoni za uzbunu.

Partner vas ceni i zna koliko radite kod kuće ili na poslu, ali nikada vam ne bi priznao da isto tako ima kolegicu koja takođe ima decu, ali izgleda super i njena dijeta je uspela. Ovo bi vas sigurno zaprepastilo kada bi vam priznao.

Zašto uopšte naručuješ hranu koju nećeš da jedeš?

Umesto toga, zagrabićete hranu sa njegovog tanjira i uzećete mu poslednji zalogaj. A muškarcima to, iako će da vam se smeškaju, jako smeta. Ako želite odrezak, naručite ga, ne dirajte njegov mesni meni dok nabadate salatu po tanjiru.

Šta kažeš na to da snimimo seks?

Ovo pitanje postaviće jako mali broj muškaraca, a neki se prave da su dobri momci i nikako da to pitaju, a vrlo verovatno svi to žele. OK, tu je Jutjub, Fejsbuk, a i, naravno, iskustva poznatih koji su to učinili i zažalili.

Iako su njihovi snimci traženi i neki na njihovim objavljivanjima zarade brdo novca, sigurno bi bilo zainteresovanih i za vaše. Zato sa ovim zahtevom, ako ga zatraži, budite jako oprezni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs