Pomerajte granice

Ovo muškarci žele da znate o seksu: Postani nezamenljiva! (FOTO)

Opustite se i uživajte sa svojim muškarcem
Škola sexa
15:34h Autor:
Ovo muškarci žele da znate o seksu: Postani nezamenljiva! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Muškarcima bi bilo draže da žene otvoreno kažu šta žele i vole u seksu, a ne da moraju nagađati, da češće iniciraju seks, ali i da se ne opterećuju svojim izgledom.

  • I muškarcima je seks način izražavanja ljubavi i bliskosti, a u dužim vezama često zamenjuje i same reči "volim te".
  • Ako ona odbije seks, muškarac se oseća potpuno odbijen, zbog čega treba pažljivo birati reči u takvim situacijama.Seksualni sustav muškaraca je jednostavan, dok je onaj žene komplikovan i puno je lakše ugoditi ako ona kaže šta tačno želi umesto da očekuje "čitanje misli".
  • Samo zato što žele isprobati nove stvari u seksu, to ne znači da im partnerka više nije "napeta" već žude za raznolikošću i ostvarenjem fantazija.

Najveća neprijatnost u seksu: Muči i žene i muškarce!

  • Muškarci su vizualna stvorenja i preko 90 posto njih uživa u pornografiji. Takav način seksualnog užitka ne povezuju s partnericom ili ljubavlju koju osećaju prema njoj.
  • Žene previše brinu oko izgleda svog tela, a što se više opterećuju to više i muške pažnje privlače na to. Ne postoji ništa više seksi od žene koja zrači samopouzdanjem, pa razuveravanje žene da nije tako lepa ili poželjna nije seksi.
  • Muškarci žele redovan seks i žele znati tačan razlog zbog kojeg on nije moguć. Ako je reč samo o fazi ili određenom uzroku toga, žele čuti da će se situacija promeniti.
  • Pasivnost u seksu većina muškaraca tumači kao nezainteresiranost te uvijek preferiraju aktivnu ljubavnicu od one pasivne.Otkrivanje fantazija žene za muškarce nije sramotno, već uzbudljiv način da dožive partnerku u drugom smislu.

Seksualni terapeut savetuje: Ovo svaki par mora da zna da bi imao odličan seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs