Za nezaboravno iskustvo

Još bolji dogi stajl: 7 načina

Ukoliko je pseća poza vaša omiljena u seksu, usavršite je do maksimuma, na svoje, a i na zadovoljstvo vašeg partnera, i to uz pomoć malih trikova
Škola sexa
22:44h Autor:
Još bolji dogi stajl: 7 načina
Foto: Shutterstock

Parovima koji su u potrazi za što intenzivnijim seksualnim doživljajem, pseći položaj je najčešći izbor. Ova poza važi za jednu od najboljih kada je u pitanju stimulisanje G-tačke. Kako biste je usavršili, sledite ovaj kratak vodič za doggy style seks.

Neka uđe plitkoMuškarci u ovoj pozi pre dođu do orgazma, zato neka njegov ponos ulazi plitko, a to će povećati i vaše zadovoljstvo jer jer je prva trećina vagine puno osetljivija od ostatka.

Udarite ga po guziNeki smatraju da to daje jednu novu dimenziju ovoj pozi. Za početak vi njega pljesnite, a zatim će on vas.

Budite još žešćiPrekrstite noge i još jače stisnite njegov "ponos", uživaćete oboje.

Oslobodite svoje maštarije

S obzirom na to da se ne gledate pravo u lice, nema ništa loše u tome da vaš mozak odluta u svet mašte. Zadovoljite svoje erotske maštarije i doživite taj orgazam na svoj način.

Koristite i vibratorLagana vibracija u području oko vašeg klitorisa biće vam nezaboravna.

Ostanite opušteniOdlična stvar u ovoj pozi je to što će vaš partner vrlo lako svojim ponosom dodirivati vašu G-tačku. Da biste pojačali užitak, glavu spustite što niže, a bokove podignite.

Aktivirajte seDok uživate u zajedničkoj vožnji, svojim prstima nadražite svoje usne i klitoris, i doživite dvostruki užitak. Nemojte da zaboravite ni njegove testise!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs