Kada se stvari otrgnu kontroli

9 najvećih blamova u seksu

Problemi sa erekcijom, menstruacija u zao čas, treća osoba, pogrešno ime, gasovi samo su neke od neprijatnosti koje mogu da vas obrukaju u krevetu
Ljubav
19:04h Autor:
9 najvećih blamova u seksu
Foto: Shutterstock

Seks vam inspiriše, čini da krv ključa kroz celo telo, podiže vam energiju i samopouzdanje, sve dok ne doživite neprijatnosti ispod čaršava, koje vam pokvari vreli scenario. Ako ste se ikada pitali kako možete da se obrukate u krevetu evo nekoliko najboljih načina da se izblamirate i oterate partnera.

1. Problemi sa gasovima

Seks obično dođe posle večere i nekoliko koktela, pa su vaša creva razuzdana koliko i vi u tom trenutku. Kratak zvuk će biti neprijatan, ali miris koji ne nestaje, ako ne onesvesti partnera sigurno će ga isterati iz prostorije.

2. Pogrešno ime

Strast vam je pomutila razum pa ste na vrhuncu izbrbljali ime bivše devojke ili dečka. Kakva nezgodna situacija. Još veći blam je ako pokušate da se izvučite "Ma samo ti se učinilo, ne znam šta mi bi..."

3. Alokohol i padanje u nesvest

Precenili ste svoje mogućnosti i popili više... Ništa neobično, osim što ste se za vreme seksa onesvestili, ali ne od strasti.

4. Izustili ste na vrhuncu to famozno "Volim te!"

Hteli ste da kažete "Volim kada uradiš to...", a omaklo vam se "Volim te". Bolje da odmah pokrijete glavu i nestanete. Barem kada je u pitanju muškarac, koji ove reči upuće ženi, a slabiji pol je na izlive nežnosti posbno osetljiv, te vas može shvatiti ozbiljnije nego što ste hteli.

5. Brz svršetak

Očekivali ste maratonski seks, a dobila sprint na 100 metara. Ako je partner generalno izdržljiv, a brzo svrši samo u nekim situacija, nema potrebe sa dizanjem uzbune. Na vama je samo da mu to objasnite, jer se svaki muškarac brine šta će se dogoditi sa njegovim ugledom nakon kratkog seksa.

6. Suvo i mekano

Svi smo čuli za muškarca koji ima problema sa erekcijom, ali retko ko priča o ženskom ekvivalentu. Jednom ili dva puta je ok, ali ako je on spreman, a vi baš i ne, seks će biti relativno loš za oboje. Ove se blamaže možete lako rešiti kupovinom lubrikanta, što je mnogo jednostavnija solucija od one koja treba muškarcima s problemima u performansu.

7. Ne sada! Krenula je menstruacija

Kad vam najviše treba, ona kasni, a pojavi se kad joj se najmanje nadate. Neočekivano krvarenje tokom seksa nije tako velika blamaža kada je reč o vašem dečku pored koga vam je prijatno, ali može biti jako neprijatno u kombinaciji sa novim dečkom.

8. Treća nepozvana osoba

Seks u troje je san većine muškaraca, ali seks u dvoje sa neočekivanim upadanjem mame, sestre ili deteta u sobu je jako neprijatno iskustvo.

9. Seks u "snovima"

Ne govorimo o savršenom seksu, nego o situaciji u kojoj jedna osoba utone u san usred akcije. Nikome nije prijatno kada osoba koju pokušavaju da zadovolje jednostavno zaspi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs