Uživanje

Postignite dvostruki orgazam: Tri načina do ludog i nezaboravnog doživljaja!

Dvostruki orgazam nije mit. Postignite ovaj doživljaj i to na ova tri načina
Škola sexa
14:22h Autor:
Postignite dvostruki orgazam: Tri načina do ludog i nezaboravnog doživljaja!
Foto: Thinkstock

Spojeni orgazam postat će vaš najbolji prijatelj. Pročitajte kako doći do njega tokom masturbacije, oralnog seksa i samog odnosa.

Dosad ste verovatno doživeli mnoštvo klitoralnih orgazama, a ako ste imali sreće, ni vaginalni ili G-orgazam vam nije stran. Ali stručnjaci tvrde kako je moguće doživeti obe navedene vrste orgazma istovremeno, a taj užitak nikako ne želite propustiti.

Iako je malo komplikovanije, seksualna terapeutkinja Ejmi Levine kaže kako je uz malo truda izvodivo.

Kako biste doživeli ovo dvostruko zadovoljstvo, morate stimulisati klitoris i G-tačku istovremeno, a ovo su tri načina kako da u tome uspete.

Divlje i erotično: Nova seks poza koja će vas raspametiti!

Tokom masturbacije

Znate šta vam najbolje prija pa krenite sa tim. Skoncentrišite se na stimulaciju klitorisa rukom, a G-tačku stimulišite nekom seksi igračkom. Veoma je važno da se G-tački posvetite tek kada se uzbudite jer se ona oseti tek kada ste već napaljeni.

Tokom oralnog seksa

Neka se vaš partner bavi vašim klitorisom dok ne osetite da ste jako uzbuđeni. Tada neka polako stavi prst u vašu vaginu i pronađe G-tačku. Prepoznaće je po tome što je ona hrapava na dodir. Vi samo uživajte.

Tokom odnosa

Ejmi preporučuje da vam partner stimuliše klitoris prstima ili igračkom tokom predigre. Tada, kada se jako uzbudite, seksajte se u doggy pozi. Taj položaj najbolji je za stimulaciju G-tačke. Ako želite pojačati intenzitet seksa, umesto da se oslonite na dlanove, oslonite se na laktove kako biste spustili gornji deo tela. Taj položaj vam garantuje maksimalnu stimulaciju G-tačke.

Vatrena poza za nezaboravan seks: Iskustvo koje se pamti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs