Strašno

Otkrio da ga devojka vara: Šokirao se kada je saznao sa kim!

Bila je to nezgoda, a i on me je dugo progonio. Mnogo te volim, molim te, javi mi se, napisala mu je u poruci devojka
Ljubav
08:24h Autor:
Otkrio da ga devojka vara: Šokirao se kada je saznao sa kim!
Foto: Shutterstock

Kada je saznao da ga devojka vara, momak je bio totalno slomljen, a stvar je pogoršala i činjenica da je to učinila s njegovim ocem. Prevaru je otkrio kada je pogledao u mobilni telefon svog tate, koji ga je ostavio na kuhinjskom stolu. Nije mogao da veruje svojim očima kada je ugledao snimke…

Osim sms poruka koje je njegov otac svakodnevno razmenjivao s njegovom devojkom, u mobilnom su bile sačuvane i golišave fotografije. Njegovu devojku nazivao je "malom prljavom tajnom". Kada je ta "tajna" izašla na videlo, oboje su, u početku, poricali celu stvar.

Nadala se prosidbi: Priredio joj je najgoru stvar u životu! (VIDEO)

Skrhan, dečko je sve poruke i snimke predočio očima javnosti, tako što ih je objavio na društvenim mrežama.

"Upravo sam saznao da me devojka prevarila s mojim ocem. Slučajno je zaboravio mobilni kod kuće. Sada je na poslu. U porukama je naziva "prljavom malom tajnom". Goli su i sve ostalo. Skrhan sam. Šta da uradim?" napisao je ispod posta momak.

U porukama tata priznaje da ne može da prestane da razmišlja o seksu koji su imali noć pre, a devojka odgovara kako ona oseća isto, ali ima grižu savesti. Potom od nje traži da mu pošalje svoje golišave fotografije, što ona, nakon prvobitnog oklevanja, ipak učini. Dečko je objavio i konfrontaciju s devojkom, koja je porekla prevaru.

Zašto žene padaju na oženjene muškarce: Postoje samo 3 razloga!

"Samo priznaj i završili smo", napisao joj je. "Da priznam šta? Odgovori mi na pozive", rekla je ona. Nakon što joj je poslao sadržaj iz očevog mobilnog telefona, poruke i fotografije, ona je ipak priznala da ga je prevarila.

"Bila je to nezgoda, a i on me je dugo progonio. Mnogo te volim, molim te, javi mi se", napisala je devojka. Nastavila je da ga moli da joj odgovori na pozive. "Pričaj sa mnom. Mi to možemo da preživimo. Sve ću da ti objasnim. Samo smo jednom imali seks. Nije trajalo dugo i nije bilo onako kako je to bilo između nas. Zvuči gore nego što jeste. Odgovori. Objasniću ti sve u četiri oka. Molim te. Žao mi je", napisala mu je devojka.

Ispovest ljubavnice: Afera mi je promenila život nabolje!

Nakon što je sve stavio na Fejsbuk, oglasio se i njegov tata. Sina je nazvao patetičnim i rekao da mu je žena pružila drugu priliku.

"Dosta mi je slušanja laži koje ti govori devojka. Naravno da smo imali seks više puta. Da je bilo samo jednom ne bi bilo toliko poruka. To je prava istina. Prestani da budeš toliko patetičan i usredsredi se na našu porodicu. Život ide dalje. Tvoja mama mi nje pružila drugu priliku", odgovorio je otac.

"Mama ti je oprostila?" upitao je momak, šokiran izdajom od strane devojke, oca, a čini se i vlastite majke.

Muža prevarila sa deverom, sada je trudna: Ne znam čije je dete!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs