Problemi u spavaćoj sobi

Ovako se rešavaju najveće dileme u seksu

Oralni seks, svađa, pa čak i dosada u krevetu mogu da se reše uz pomoć jednostavnih saveta
Škola sexa
09:56h Autor:
Ovako se rešavaju najveće dileme u seksu
Foto: Thinkstock

Ako ne znate kako da postupite kod nekih seksualnih dilema, Trejsi Koks (Tracy Cox), seksualni terapeut je odlučila da podeli nekoliko korisnih saveta.

Umorni se? Treba li vam seks ili odmor? Odgovor na ovo pitanje zavisi od toga što kod vas podrazumeva iscrpljenost. Ako ste toliko iscrpljeni da ne možete da se pomerite , bolje je da legnete i energiju usmerite u esencijalne životne funkcije. Ako ste samo umorni i mrzi vas da se potrudite da uđete u seksi raspoloženje, to je situacija kada je potrebno da se trgnete bacite u akciju. Orgazam će vam pomoći da bolje spavate, sniziti nivo stresa, a biti I podsticaj da imate seks i drugi put kada budete umorni. Pružiti mu oralni seks Odbijanje da partneru pružite oralni seks ne samo da uskraćuje jedan veliki deo seksulanog užitka, nego mu poručujete da vam se gadi njegovo telo. U bilo kojoj malo boljoj seks knjizi možete naći rešenja kako da učinite da imate bolji miris i ukus tamo dole. Trejsi savetuje da odmah rešite problem, jer u svojoj praksi još nije naišla, kako kaže, na opravdani razlog zašto neko ne želi da priušti partneru oralni seks.

Seks kada ste ljuti Oni koji obožavaju seks pomirenja, na ovo pitanje će, naravno, dati potvrdan odgovor. Naime, ako ste ljuti i neko od vas inicira seks, druga strana bi mogla smekšati i odobrovoljiti pa ćete lakše rešiti problem. Ljutnja, zavisno od toga koji je uzrok, može da deluje pozitivno na seksulanost iako je u osnovi neprijatna emocija. Ima isti uticaj na reakciju tela kao i opasnost u erotičnom kontekstu. Ljutnja može biti u određenim situacijama afrodizijak.

Seks s drugim ako vas partner zanemarujeAko partner izbegava odnos s vama, imate ozbiljnih problema. Možete odabrati seks sa strane i rizikovati da vas uhvati i izgubite partnera. Možete ostaviti partnera koji vas seksualno zanemaruje i potražiti novog, ali taj novi možda neće imati druge kvalitete koji je vaš partner imao. Možete i ozbiljno da popričate s partnerom i kažete mu da pokušavate da shvatite problem. Naravno, pre svih drastičnih mera to je prvo što treba uraditi, kaže Trejsi. Ako vaš partner odbija saradnju i ne želi da reši problem, a seks sa strane će vas zadovoljiti, Trejsi kaže da probate s tim, iako se ona zalaže za to da partnera koji vas ne zadovoljava ostavite i probate naći nekoga ko vam više odgovara.

Da li je život bez seksa bolji od dosadnog seksa? Jeste, ako to vreme pametno iskoristite. Učinite to namerno i dogovorite se da ćete apstinirati od seksa, recimo, nekoliko nedelja. U tom je periodu naravno zabranjena intimnost. Sve što zabranite biće vam privlačno, pa bi vam nakon tih nekoliko nedelja seks mogao da postane ako ne eksplozivan, onda znatno bolji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

seks