Uživajte u ispunjenju fantazija

5 seksi igrica za bolju zabavu u krevetu

Sve skrivene želje je moguće otkriti i na zabavan način, koji će osvežiti vaš seksualni život, a partner će vam svakako biti zahvalan na tome
Škola sexa
20:28h Autor:
5 seksi igrica za bolju zabavu u krevetu
Foto: Shutterstock

Ako ste nezadovoljni seksualnim životom, mislite da ste već sve probali ili jednostavno želite malo promene i dodatnih uzbuđenja, razmislite o inovacijama u vidu seksi igrica u spavaćoj sobi. Muškarci su čulna bića, pa će sigurno biti oduševljeni vašom inicijativom da u krevetu bude zabavnije više nego ikada pre.

1. Istina ili izazov: Dogovorite se sa partnerom da na odvojenim papirićima napišete nekoliko seksi izazova, zatim ih ubacite ih u činiju i krenite u staru, dobro poznatu igru, istina ili izazov, na sasvim nov način. Zapitkujte jedno drugo najneobičnija pitanja o seksu ili privatnom životu. Za onog ko neće da odgovori, zna se šta sledi. Seksi izazov!

2. Igra slatkiša: Napravite od spavaće sobe slatko carstvo, obezbedite se šlagom, čokoladnim ili voćnim prelivom, eurokremom, sladoledom. Slatkim đakonijama na telu vašeg partnera napišite neku bezobraznu reč. Ukoliko pogodi reč, dobiće jedinstveni ugođaj, jer ćete morati jezikom da uklonite napisanu reč. Ukoliko promaši, menjate mesta!

3. Lista želja: Na papiriće zapišite po tri najskrivenije seksualne fantazije koje imate, zatim sve papiriće izmešajte i naizmenično ih izvlačite. Čeka vas uzbudljiva avantura u kojoj ćete partneru ispuniti najveće seksi želje. Unapred se dogovorite da predomišljanja i odbijanja nema, inače će igrica izgubiti draž!

4.Poker u skidanje

: Gubitnik skida sve sa sebe, a dobitnik uživa u prizoru obnaženog partnera, pritom birajući pozu za seks. Ovako nešto možete da pokušate sa bilo kojom kartaškom ili društvenom igrom.

5. Pogodi šta je to: Vaš partner leži sa povezom preko očiju. Lubrikantom podmažite različite delove tela: prste, bradu, vrh nosa, bradavice, ili šta god zaželite, a zatim dodirujte partnera svuda po telu. On mora da pogodi kojim delom tela ga dodirujete. Ukoliko tačno odgovori, ima pravo na “zapovest”.

Uživajte i oslobodite se! Svaki strah ili blokada ugroziće vaš seksualni život, dok će ga obogatiti samo prepuštanje i iskren razgovor o fantazijama u krevetu. Sve skrivene želje, moguće je otkriti i na zabavan način, a mašte i inspiracije uglavnom ne manjka. Ukoliko zagusti, tu su filmovi i časopisi, kao i svet interneta, pa samo napred.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs