11 žena iznele su svoje najneprijatnije momente tokom intimnog čina: Od njih definitivno niko veći haos nije doživeo

Tokom intimnog čina se svašta može dogoditi, a to potvrđuju i ove žene koje su imale jedne od najneprijatnijih.

Škola sexa
11:02h Autor:
11 žena iznele su svoje najneprijatnije momente tokom intimnog čina: Od njih definitivno niko veći haos nije doživeo
Foto: Shutterstock

Da li se ikada setite vašeg intimnog čina zbog kog želite da vas zemlja proguta?

Naravno, naše prirodne telesne funkcije nisu ništa čega bi trebalo da se stidimo. Zvuci, mirisi i suze mogu biti neprijatni u spavaćoj sobi, ali su veoma uobičajeni.

Iako ta svest ne čini situaciju manje neprijatnom. U sada već viralnoj grupi na društvenoj mreži Iks, pod nazivom "Nepodnošljive žene bez cenzure(eng.Insufferable Women Uncensored)," korisnica @naniiamaria je pitala ljude da podele svoja najneprijatnija seksualna iskustva.

Seks
foto: Shutterstock

Sa više od 22 miliona pregleda, stotine žena su podelile svoje priče. Portal "Metro", izdvojio je 11 najinteresantnijih.

Ispuštanje vetrova

Zarobljeni vetrovi su nešto što je teško kontrolisati, i bilo je mnogo žena koje su podelile svoje nezgode vezane za ispuštanje neželjenih gasova.

Na primer, korisnica po imenu Fafa (@honeybunch224) je podelila: "Pružao mi je oralni seks i ja sam ispustila vetar. Pitao je da li sam ja to učinila, a ja sam rekla da je to bio zvuk vagine."

Žena, Seks, Masturbacija
foto: Shutterstock

Za Rene (@notfwyouhoes), ovo je bilo zajedničko iskustvo. Napisala je: "Bila sam u obrnutoj kaubojki pozi i nastavila sam da ispuštam vetrove. Smrdelo je ludački."

Da, zvuči neugodno, ali postoji razlog zašto smo skloniji tome tokom odnosa nego tokom drugih aktivnosti.

Misionarska pozicija stavlja težinu na stomak osobe koja je dole, što može potisnuti džepove vazduha iz stomaka i naterati osobu da ispusti vetar.

Bez obzira na genitalije koje imate, najčešće vreme za ispuštanje vetrova tokom odnosa je u trenutku orgazma. Kada doživite vrhunac, mišići se opuštaju, što znači da će se vetar koji ste zadržavali (svesno ili nesvesno) osloboditi.

Slučajno mokrenje

Korisnica Iksa @miranevercared podelila je svoje seksualno iskustvo sa drugom prirodnom telesnom funkcijom.

Rekla je: "Slučajno sam se upiškila na njega, a on je mislio da sam ejakulirala… i dalje to misli, tako da sam sebi izazvala sekundarni stid."

Žena, Seks, Masturbacija
foto: Shutterstock

Ejakulacija kod žena je kada bistra, vodena tečnost izlazi iz uretre tokom ili neposredno pre orgazma. Penetrativni seks često može vršiti pritisak na bešiku, jer se ona nalazi blizu.

Ako vaša bešika sadrži bilo kakvu tečnost, taj pritisak će izazvati osećaj da morate da mokrite. Dr Levkof, stručnjak za intimne odnose, dalje navodi da neke seksualne poze mogu pojačati ove osećaje, kao što su dogi poza ili bilo koja poza koja uključuje otpozadi.

Dr Levkof preporučuje da, ako često osećate potrebu za mokrenjem tokom odnosa, jednostavno se olakšajte pre nego što započnete, kako biste mogli da se opustite i bezbrižno doživite orgazam, bez brige da ćete se upiškiti po svom partneru.

Nezgoda sa mlekom iz dojki

Za korisnicu @ari38672666, njen intimni odnos posle porođaja postao je malo haotičan. Podelila je: "Dojila sam i bila sam na vrhu, sledeće što znam je da sam osetila nešto mokro.

"To je bila moja dojka tokom "spuštanja", mleko je curilo po njegovom licu i telu. Lice mu je bilo bukvalno prekriveno mlekom. Ali se smejao i čak ga je okusio, pa smo nastavili dalje."

seks
foto: Shutterstock

Dojke puštaju mleko dok dojite, i to je potpuno normalno – setite se uvodne scene iz filma "Komšije iz pakla," gde lik Rouz Bajern curi mleko jer očajnički treba da doji. To je prirodno kao bilo šta drugo.

Refleks za povraćanje

Ponekad, kada je refleks povraćanja uključen, obično kada partneru pružate oralni seks, možete se osećati malo loše tokom seksa.

Korisnica Flop Era (@SUCCMINAJ_) podelila je svoju noćnu moru od seksualnog iskustva. "Pila sam alkohol, zaboravila sam da nisam jela ceo dan i počela sam da pružam oralni seks, bila je to prava mučnina– ispovraćala sam tekilu po njemu."

Svako ima svoje.

Ali neprijatni susreti nisu uvek vezani za telesne funkcije, ponekad stvari jednostavno krenu malo po zlu. Tako da imamo nekoliko počasnih spominjanja za smešne priče o ljubavnim susretima.

seks
foto: Profimedia

Korisnica Clo (@clobunnie) napisala je: "Menjali smo poze i ja sam ga udarila kolenom u jaja usred akcije, pokvarilo je raspoloženje na trenutak dok se nije oporavio." To je moralo malo da boli.

Ubica raspoloženja

Korisnica Amanda (@c4ts4lif3) podelila je svoju priču. "Grickao me u zadnjem sedištu njegovog auta, a beskućnik je provalio u auto," napisala je.

Zadrži periku

Korisnica X-a @ck4luv napisala je: "Dok sam davala oralni seks, držao me je za glavu, a perika mi je klizila, bože, uzmi me."

Ako si neko ko voli seks u mraku – bez velikog svetla – onda ćeš se možda povezati sa ovim.

Ra Al (@sickitb) je rekao: "Usred akcije, izvukao je telefon da uključi svetlo da vidi gde da ga stavi."

Udaranje glavom

Za korisnicu Ny (@enijahbaby), jednostavna nezgoda učinila je stvari prilično neprijatnim. "Vodili smo ljubav u misionarskoj pozi, a ventilator mi je pao pravo na čelo, jako jako, zatim smo oboje prestali i zurili jedno u drugo, a onda smo se počeli smejati, bilo je tako sramotno."

seksualna privlačnost, seks
foto: Shutterstock

Za @heloveslucyyyy, naslon za glavu nije bio idealan dok su se zabavljali.

"Mislim da je najneprijatniji trenutak bio kada sam bila u dogi pozi, a naslon za glavu je lupao o zid, pa mi je pritisnuo glavu da prestane sa pravljenjem buke… to je bila moja konačna kap koja je prelila čašu," napisala je.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs