Drevne strasti

3 Kama sutra poze koje garantuju nezaboravan užitak

Ukoliko želite da savladate drevne strasti, isprobajte neke od legendarnih poza za početnike koje garantuju nezaboravan užitak za oba partnera
Škola sexa
19:30h Autor:
3 Kama sutra poze koje garantuju nezaboravan užitak
Foto: Shutterstock

Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savete za različite seksualne aktivnosti. Ukoliko želite da savladate drevne strasti, isprobajte neke od legendarnih poza za početnike koje garantuju nezaboravan užitak za oba partnera. Pa, da vidimo.

MakazeReč je o najstarijoj varijaciji misionarskog položaja. Žena leži na leđima širom raširenih nogu. Muškarac polaže preklopljeni jastuk ispod njene karlice, podižući je na taj način. Muškarac je na ženi i u potpunosti diktira tempo i pokrete. Ovaj položaj naročito je dobar za stimulaciju G tačke.

Skandinavski položajMuškarac leži na leđima ispruženih i raširenih nogu. Žena klekne ili čučne preko muškarca leđima okrenuta od njega. Muškarac ženu nežno uhvati oko struka diktirajući tempo i strastvene pokrete. Ovaj položaj omogućuje partnerima dodatno zadovoljstvo igrajući se rukama na području intimnih delova tela.FuzijaMuškarac sedi ispruženih nogu i težinu tela naslanja iza leđa, na ruke. Žena seda na muškarca, zauzima isti položaj zgrčenih nogu i naslonjena na ruke, ali u suprotnom smeru (licem u lice). Oba partnera se usklađenim pokretima spajaju i razdvajaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs