Zanimljivo

Gola istina: Šta on, a šta ona pomisli kada ugledaju partnere bez odeće

On misli kako će da bude akcije, i brine o veličini svog polnog organa, dok će žene biti preokupirane svojom kilažom i upoređivaće svoje telo sa partnerovim
Škola sexa
17:42h Autor:
Gola istina: Šta on, a šta ona pomisli kada ugledaju partnere bez odeće
Foto: Shutterstok

I muškarci i žene s jednakom znatiželjom promatraju partnerovo telo.

O čemu on razmišlja:

1. Uuuu, biće akcije večeras

Pre prvog skidanja pred novim partnerom ženama se u glavi roji bezbroj misli. Međutim, nisu ni muškarci mnogo drugačiji, njih najpre obuzmu lepe misli, ali već brzo zamene ih brige. Muškarci čim partnerku vide golu pomisle da će biti akcije. Zamišljaju šta će sve raditi i hoće li im prvi put biti dobro kao što se nadaju.

2. Je li moj "alat" dovoljno veliki

Zadovoljni smešak nakon toga zameniće brige oko veličine alata. On razmišlja da li je njegov penis dovoljno veliki i traži i najmanji znak odobravanja na partnerkinom licu. Ako misli da je prošao test, muškarac će da razmišlja da li će biti dobar u krevetu, tvrdi britanski stručnjak za veze Trejsi Koks.

Šta je najodbojnije što možete da uradite tokom prvog seksa sa novim partnerom saznajte OVDE.

3. Hoću li biti dobar u krevetu

I dok žene mogu da odglume orgazam, pripadnicima jačeg pola to baš i nije lako. Iz toga proizlazi njihov sledeći strah. Oni se boje da neće biti dobri u krevetu, koliko god uzbuđeni bili. Pritisak prvog seksa s novim partnerom može da bude jako veliki.

4. Posmatra njene grudi

Nakon što je sam sa sobom raščistio, opet će da se usmeri na pozitivne stvari. Njegov pogled će da skrene na partnerkine grudi.

Šta muškarci očekuju od prvog seksa s vama pročitajte OVDE.

5. Pogled mu klizi prema dole

S grudi će mu pogled krenuti prema intimnom području. Promatraće partnerkinu "frizuru" ili pohvaliće brazilsku depilaciju.

6. Posmatra koliko je partnerka samopouzdana

Nakon što je proverio sve detalje, muškarac će da sagleda i širu sliku. On će da prati govor tela svoje partnerke što će da mu pomogne da u nekoliko sekundi otkrije da li je zadovoljna svojim telom ili se samo brine o sitnim nesavršenostima.

7. Šta ne primećuje

Koliko god se žene time opterećivale, muškarci najčešće ne primećuju njene kilograme. Više se fokusiraju na njen stav i utisak koji ostavlja, nego na nedostatke.

Na koje još stvari muškarci ne obraćaju pažnju saznajte OVDE.

O čemu ona razmišlja:

1. Proverava njegovo telo

I žene, baš kao i muškarci, posmatraju gola tela. To su potvrdile i studije, prema kojima su one podjednako znatiželjne kao i jači pol. Zato dobri trbušni mišići nisu na odmet, tvrdi Koks.

2. Upoređuje svoje telo s njegovim

Nakon što pogledaju partnerovo telo, žene ga upoređuju sa svojim. Ako je on u mnogo boljoj formi od njih, pripadnicama lepšeg pola to može da bude udarac za ego. One će kriviti same sebe zato što su pojele dezert ili kesicu čipsa i pitaće se zašto su sebi dopustile da izgube dobru liniju.

Kojih 5 delova muškog tela su najpoželjniji kod žena pročitajte OVDE.

3. Posmatra njegov "alat"

Baš kao što muškarci gledaju njihove grudi, tako i žene posmatraju veličinu njihovog polnog organa. To jačem polu nije uvek prijatno, ali veće ne treba uvek da znači i bolje. Seks s muškarcima koji imaju veliki penis može da bude neugodan, pa i bolan, napomenula je Koks.

4. Ima li znakova uzbuđenja

Osim veličine penisa, žene posmatraju da li partner ima erekciju ili ne. Ako je izostala, one mogu da pomisle da su za to one krive, odnosno da partnera ne uzbuđuju dovoljno.

Muškarci su otkrili kakve im se žene sviđaju, a žene su opet loše procenile, opširnije o tome pročitajte OVDE.

5. Prati njegovu reakciju na njeno golo telo

Ovo žene najviše muči. One na partnerovom licu pokušavaju da odgonetnu šta on misli, a najviše od svega groze se mlake reakcije. To može da bude jako veliki udarac za njihovo samopouzdanje.

6. Šta ne primećuje

Žene bolje primećuju detalje nego muškarci i retko nešto može da im promakne. Međutim, to muškarce ne treba da zabrinjava, jer ih sigurno linije od sunčanja ili madež na leđima neće "ohladiti". Osim izgleda, njima je važna ličnost i kako se uz tog partnera osećaju.

A OVDE saznajte kojih 7 stvari žene najviše mrze u seksu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs