Zadržite ga na duže staze

Muškarci očekuju da im se divite, podršku, ali i slobodu

Podržite ga, divite se njegovim uspesima, budite društvene, ali uvek mu dajte i malo prostora i on će u potpunosti "odlepiti" za vama
Ljubav i zavođenje
13:08h Autor:
Muškarci očekuju da im se divite, podršku, ali i slobodu
Foto: Thinkstock

Muškarci, baš kao i žene, traže specifične osobine kod svojih partnerki. Iako želje mogu da se menjaju tokom godina, neke stvari su aktuelne u svim generacijama.

Podrška

Niko ne voli ulizice, ali malo podrške njegovim idejama i razumevanje problema u kojima je svakako će dobro doći ukoliko planirate vezu na duge staze. Аkо ima problema sa šefom na poslu, dajte mu do znanja da ga razumete. Ukoliko žarko želi da kupi auto koji mu se baš sviđa, a pri tome neće da ugrozi vaš budžet za osnovne potrebe, podržite ga u tome. Neka zna da ste na njegovoj strani i da ste tim koji pobeđuje sve prepreke.

Žele da im se divite

Divljenje ide ruku pod ruku sa podrškom. Vaše divljenje dovešće ga do toga da će mu se njegovi uspesi činiti još većim i boljim. Ako se radi o napredovanju na poslu ili pobedi njegove fudbalske ekipe sa kojom igra, dajte mu do znanja da ste ponosni na njega i da se iskreno divite njegovim uspesima. Pomozite mu da to proslavi, a vremenom ćete, zahvaljujući tome, postati sve bliskiji.

Dobar smisao za humor

Na listi onoga što muškarci traže od partnerki među prvim stvarima je smisao za humor. Par koji se zajedno smeje dugo ostaje zajedno.

Društvenost

Samo zato što ste par, ne znači da treba da se odvojite od ostatka sveta. Naravno da će mu partnerka biti na prvom mestu, ali njemu treba i mišljenje drugih ljudi, a vi bi trebalo da znate da se nosite sa situacijom i da mu pokažete da ste dorasli "zadatku". On će vam se diviti kako se s lakoćom uklapate u bilo koju društvenu situaciju, bilo da se radi o kolegama sa posla ili porodici i prijateljima. Vi možete barem da pokušate da pratite njegov tempo.

Sloboda

On vas voli, želi da bude sa vama i potrebni ste mu - ali ne kao "prikolica", jer njega interesuju i stvari van vašeg odnosa. Iako je svestan da će mu se život u vezi potpuno promeniti, to ne znači da mora da odustane i da zaboravi baš na sve stvari i navike koje je radio pre veze sa vama. Nebitno je da li se radi o nekom hobiju ili o nečemu drugom, pustite ga da uživa u tome, jer na kraju što je on srećniji, i vi ćete biti srećniji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs