Istraživanje

Žene ili muškarci: Ko više uživa u seksu?

Razlika između užitka u seksu kod žena i muškaraca zaista postoji, a rezultati do koji su naučnici došli zaista su iznenađujući
Ljubav i zavođenje
21:00h
Žene ili muškarci: Ko više uživa u seksu?
Foto: Shutterstock

Naučnici su pokušavali da odgovore na večno pitanje: “Ko više uživa u seksu, muškarci ili žene?”. Izgleda da su došli do odgovora.

Istraživanja su se fokusirala na muškarce i žene i na nivo njihovog uživanja u krevetu i zaista su se pokazali iznenađujući rezultati.

Naime, razlika između užitka u seksu kod žena i muškaraca zaista postoji. Ono što je prvo uočeno kod pripadnika jačeg pola, to je da im je samo važno zadovoljstvo i da se ne opterećuju nekim nebitnim stvarima.

Kod žena je situacija, ipak, nešto drugačija. Ženama se često tokom seksa javljaju koje kakve misli i sklone su analiziranju stvari, što ih u velikoj meri sprečava da se opuste i uživaju.

Za muškarce se, takođe, pokazalo da su u velikoj meri, čak 51 odsto, uvek spremni za seks, ali i za sugestije koje se tiču seksa. Ako žena ima nešto da zameri, muškarcu nije problem da to sasluša, a potom i ispravi.

Ipak, otvorenost pored opuštenosti je savršena kombinacija koja muškarcima omogućava da imaju fantastičan seks. Cilj vođenja ljubavi je čisti užitak, ali žene izgleda to nikako da shvate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs