Želi seks sa vama

Stvari koje ga odaju: Kako da znate privlačite li ga?

Ako uz ličnu naklonost muškarac koji vam se sviđa pokazuje i želju za seksom sa vama, onda on želi nešto više, a evo kako da to i otkrijete
Ljubav i zavođenje
11:34h Autor:
Stvari koje ga odaju: Kako da znate privlačite li ga?
Foto: Shutterstock

On vam se sviđa, često se viđate i lepo vam je sa njim. Ali, niste sigurni da li je on zagrejan za prijateljstvo ili bi tu moglo biti nešto više. Ako uz ličnu naklonost pokazuje i želju za seksom sa vama, onda on želi nešto više. Otkrijete sami i bez reči.

Stalno dodiruje nosDa li ste znali da su živci u nosu povezani s muškim erektilnim tkivom? To je dokazalo jedno nedavno istraživanje. Ako on, dok razgovara s vama, svako malo dodiruje nos, to bi mogao biti znak da želi seks s vama. Pripazite samo da nije prehlađen.

Zenice mu se jako šireŠirenje ili sužavanje zenica nije nešto što čovek može svojom voljom da učini. To je stvar refleksa. Obratite pažnju na njegove oči. Ako mu se sviđate i ako želi seks sa vama, zenice će mu biti proširene. Posmatrajte tokom razgovora i ako uočite da mu se zenice šire, budite sigurni – sanja o odlasku u krevet s vama.

Glas mu postaje neobično dubokKada je muškarac uzbuđen, nesvesno počinje dublje da govori. Isto se događa i kod žena. Dakle, kakav mu je ton glasa kad razgovarate? Ako primećujete da postaje sve dublji, možete biti sigurni – želi vas!

Rukama pokazuje na genitalijeMnogi muškarci kada žele seks sa ženom rukama nesvesno pokazuju područje genitalija. Gde su njegove ruke? Najčešće će muškarac nameštati kaiš, zakačiti palac za prednji džep ili, pak, za gornji rub pantalona. On to radi podsvesno, a sve kako bi vam skrenuo pažnju na svoje "blago". Ako primetite da to radi, znajte da mašta o seksu s vama.

Slučajno vas dodirujeAko primećujete da vas ponekad slučajno dotakne za gornji deo ruku, leđa ili ramena, znajte da zapravo podsvesno želi da dotakne vaše grudi. I to je znak koji ne treba posebno obašnjavati, potpuno je jasno da želi da spava sa vama.

Grickanje i oblizivanje usanaOvaj znak je inače svojstven ženama, ali ni muškarci nisu imuni na to. Doduše, oni to rade puno suptilnije, pa morate jako da obratite pažnju. Ako primetite da tu i tamo gricne donju usnu ili, pak, pređe jezikom preko usana, vrlo je verovatno da želi seks s vama.

Naginje se nad vasIskonski nagoni u muškarcu bude potrebu za dominacijom i zaštitom žene. To se posebno javlja kada on još nije spavao s vama, a želi. Obratite pažnju na njegovo telo – koristi li priliku da se nadvije nad vama dok vam nešto objašnjava. Na primer, ako sedite za stolom u kafiću, a on je malo nagnut prema vama i nogu je po svoj prilici naslonio na vaš nogar. To je jasan znak i drugim muškarcima da vas želi samo za sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs