Pročitajte budućnost

Natalna karta precizno otkriva: Ovakav će biti vaš brak i bračni partner!

Sve što treba da znate jeste šta ste u podznaku, i eto odgovora

Ljubav i zavođenje
20:30h Autor:
Natalna karta precizno otkriva: Ovakav će biti vaš brak i bračni partner!
Foto: Profimedia

Natalna karta otkriva mnogo toga o nama. Na primer, podznak, odnosno ascendent koji dobijamo putem sata i minuta rođenja otkriva naš karakter, naše prednosti i mane i predstavlja prvo polje natalne karte.

Sedmo polje natalne karte govori o bračnom partneru i o braku, odnosno upravlja vašim bračnim životom.

Evo kako da saznat eu kojem je znaku vaše bračno polje:

Ako ste u podznaku Ovan, polje braka je pod znakom Vage.

Podznak Bik - brak Škorpija.

Podznak Blizanci - brak Strelac.

Podznak Rak - brak Jarac.

Podznak Lav - brak Vodolija.

Podznak Devica - brak Ribe.

Podznak Vaga - brak Ovan.

Podznak Škorpija - brak Bik.

Podznak Strelac - brak Blizanci.

Mesečni horoskop za oktobar 2017: Prekretnica u životu svakog znaka, čuvajte se!

foto: Shutterstock

Podznak Jarac - brak Rak.

Podznak Vodolija - brak Lav.

Podznak Ribe - brak Devica.

Sada saznajte kakav će biti vaš brak i kakav partner vam je potreban!

Polje braka u znaku Ovna Potreban vam je partner koji je energičan i borben, koji će vas osvojiti svojom preduzetnošću i akcijom. Po prirodi ste mirni, ponekad i dosta neodlučni, pa će vam i te kako odgovarati da pored sebe imate nekog ko će preuzeti kormilo vašeg života. Uživaćete u tome da se utopite u partnerovoj snazi, ali i prepustite njegovoj dominaciji koja će vam prijati.

Vaš bračni partner mogao bi da bude osoba koja radi neki posao u uniformi, voli sport i prirodu i koji je strastvene prirode. Neće biti statičan, štaviše, voleće mnogo da se kreće i druži, i uživa u životu punim plućima. Njegova avanturistička priroda možda će vam na trenutke i smetati, ali to će biti partner koji će vas ohrabrivati i podsticati u životu. U njemu ćete naći željeni oslonac i snagu.

Polje braka u znaku Bika

Vašoj strastvenoj, ali emocionalno potisnutoj prirodi, odgovaraće partner koji je istovremeno čvrst i nežan. Velike su šanse da upoznate nekog ko je pouzdan, ko će vam pružiti emotivnu i materijalnu sigurnost. Zdušno će se brinuti za porodicu, tako da ni vi, a ni vaša deca nećete biti uskraćeni ni za šta. Pored sebe imaćete nekoga ko će uživati u bračnom i porodičnom životu, dobroj hrani i dobroj kapljici.

Na njega ćete moći da se oslonite u svakom trenutku, a znaće i mudro da vas savetuje. Partner će biti praktičnog duha, racionalan i s obe noge čvrsto na zemlji. Na seksualnom planu ćete se odlično slagati i biti jedno drugome velika podrška. Kući će uvek dolaziti sa nekim malim poklonom, nekom sitnicom koja otkriva romantičara u njemu, ali i potrebu da vam na takav način pokaže koliko vas voli.

Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

foto: Shutterstock

Polje braka u znaku Blizanaca

Nemirni ste i nikako vam ne odgovaraju previše ozbiljni i statični tipovi. Vaš partner će biti neko ko će deliti vašu energiju i entuzijazam. Privući će vas svojom elokvencijom i inteligencijom, i pružiće vam mnogo razonode i uzbuđenja jer ste osoba koja ne podnosi rutinu i dosadu. Odlično ćete se dopunjivati na planu komunikacije i imati srodnih tema za razgovor. Znaćete i da se dobro zabavljate, a kako ćete oboje voleti putovanja i to će često biti na listi vaših prioriteta.

Vaš vas će partner će znati da vas nasmeje kad ste tužni. Trudiće se oko vas, i iako neće biti previše spretan u emotivnim iskazivanjima ljubavi, znaće da vam i na neke druge načine pokaže da mu je stalo do vas. Ponekad će biti pomalo detinjast i površan u nekim stvarima, ali njegov šarm će vas uvek razoružati.

Polje braka u znaku Raka

Vama u braku predstoji partner koji će biti jako emotivan i osetljiv, ali koji će istovremeno biti romantičan i nežan. Vašoj suzdržanoj i opreznoj prirodi odgovaraće partnerova osećajnost i toplina. Pomalo ste nesigurni i vrlo oprezni kod ljubavnih izbora, ali u susretu s njim, odmah ćete osetiti da je to ono pravo. Godiće vam njegova spremnost da vam u svakom trenutku pomogne, bilo savetom, moralno ili finansijski.

Moći ćete da se oslonite jedno na drugo, a druga strana će uspešno izlaziti na kraj s vašim depresivnim raspoloženjima. Partner će biti vrlo gostoljubiv i druželjubiv, pa će vaša kuća uvek biti puna prijatelja i rodbine. Negovaće tradicionalne vrednosti, što će vama odgovarati. Zajedničkim snagama podizaćete svoju decu i biti jako kompatibilni roditelji.

Veliki jesenji horoskop za 2017: Precizna prognoza za svaki znak!

foto: Shutterstock

Polje braka u znaku Lava

Vaš bračni partner biće veoma vesela, srdačna i topla osoba. Voleće da bude u centru pažnje i u vašem odnosu često će baš on biti ona jača strana. Moći ćete na njega uvek da se oslonite jer će vam pružati zaštitu i sigurnost. U vašem domu uvek će biti veselo, kuća puna gostiju, a vaš partner glavni zabavljač celog društva.

Najviše će vas privući svojom iskrenošću i direktnim nastupom, dakle osobinama koje su kod vas visoko na ceni. Privlačnost će se dogoditi već prilikom prvog susreta, a upoznavanje teći spontano. Možda će vam ponekad smetati njegova egocentričnost, ali njegov neupitni šarm i osmeh uvek će vas razoružati. Imaćete pored sebe osobu koja će biti vaš čvrsti oslonac, rado će vas izvoditi i sa ponosom pokazivati u svom društvu i krugu rodbine.

Polje braka u znaku Device Vas privlače stabilne i zrele osobe, pa će takve osobine imati i vaš bračni partner. Treba vam neko u koga možete da budete sigurni, ko je veran i pouzdan. Vaš partner biće organizovana, pedantna i praktična osoba. Vredno i puno će raditi i truditi se da vašoj porodici osigura koliko - toliko lagodan život.

Ponekad će vam smetati njegovo cepidlačenje ili kriticizam, ali sa njim ćete uvek znati na čemu ste. U svakoj prilici dobićete mudar savet koji ćete moći i praktično da primenite. Pomoći će vam da život realnije sagledate, često spuštati sa oblaka na zemlju i vašim delovanjima dati praktično "odelo". Znaće da se nosi i s vašim često nabujalim emocijama, savetuje vas i gura napred. Vi ćete njega omekšati, a on će vas učvrstiti.

Kad zagusti, tu je ona - jaka, brižna i beskompromisna: Najbolja žena u celom Zodijaku!

foto: Profimedia

Polje braka u znaku Vage

Strastveni ste i temperamentni, stoga vam odgovara miran i stabilan partner koji će moći da podnosi vaš buran karakter. Privući će vas svojom nežnom prirodom, popustljivošću i tolerancijom. Dotični će znati da usmeri vašu energiju, kako je ne biste rasipali na sve strane i kako biste je konstruktivno koristili.

U vašem braku nikad neće biti dosadno - biće i svađa, ali partner je taj koji će najčešće prvi popustiti, a vama će to i te kako odgovarati. Oboje ćete voleti aktivan društveni život i provode, posete muzejima i pozorištima, a i zajednička letovanja ostajaće vam u lepom sećanju. Znaćete dobro da se zabavljate i lepo nadopunjujete. Vaš partner će biti fizički jako lep, što će vam goditi i ujedno imponovati.

Polje braka u znaku Škorpije

Potisnuto ste strastveni i erotični, stoga u vašem životu nema mesta za previše mlake i labave tipove ljudi. Vama odgovara neko ko je jednako strastven kao i vi, možda čak i više, kako se erotska vatra ne bi nikad ugasila. Treba vam partner koji će intuitivno čitati vaše namere, s kojim ćete se sporazumevati sa malo reči.

Ali, računajte i na to da će vaš parter biti i dosta posesivna i ljubomorna osoba koja vam neće dati puno slobode. Prilično će vas kontrolisati i pratiti sve što radite, jer nikad neće u potpunosti biti siguran u vašu ljubav. Stoga ćete morati otvorenije da mu iskazujete svoja osećanja. Partner će biti i pomalo tajanstven, nikad nećete znati šta misli, ali baš će to biti ono što će vas magnetski privlačiti ka njemu.

Nezasita, maštovita, vatrena: Ovo je nastrastvenija žena Zodijaka!

foto: Profimedia

Polje braka u znaku Strelca

Nemirni ste i nestalne prirode, pa vam nikako ne odgovara previše miran tip partnera. Vama stalno trebaju uzbuđenja, igra i zavođenja kojima nema kraja. Polje braka u Strelcu pokazuje da vam najbolje odgovaraju temperamentne i pomalo pustolovne osobe. Treba vam neko sa kim ćete satima moći da pričate, a da jedno drugome ne dosadite. Padate na inteligentne osobe od kojih možete nešto da naučite i koji vam šire životne horizonte.

Vaš partner biće osoba koja će biti i pomalo neuhvatljiva, ali to će samo golicati vašu maštu i želju za njim. Daće vam dovoljno slobode, ali ćete to isto morati da date i njemu. Vaš brak će biti dinamičan i pun uzbuđenja, oboje ćete se veseliti putovanjima i izlascima. Ljubomore neće ni biti, ali moraćete da poradite na emotivnoj strani vašeg odnosa, kako biste se oboje osećali dovoljno voljeno.

Polje braka u znaku Jarca

Vama treba neko ko je emotivan i ko može da pronikne u tajne vaše psihe. Teško otkrivate osećanja, često ste i previše oprezni u odabiru svog životnog saputnika, zbog čega možete da propustite neku dobru priliku. Privlače vas zrelost i iskustvo, tražite partnera jake i izgrađene ličnosti, nekog ko teži stvaranju porodice i kojoj je porodica centralno mesto u životu.

Treba vam neko ko vam je jako sličan i ko teži stabilnom odnosu u kojem će biti puno međusobnog poverenja i iskrenosti. Vaše polje u Jarcu pokazuje da ćete naići na nekog ko je situiran, ko radi i jako je vredan. Partner će se brinuti o vama i osigurati vam sigurnu egzistenciju. Ali, panično se bojite nevere i prevare, pa možete partnera da mučite čestim proveravanjima njegovog kretanja. Opustite svoje emotivne kočnice, nemojte biti toliko u grču.

Devica jedno misli, drugo govori, treće radi: 3 reči su dovoljne, ovo je najkraći horoskop na svetu!

foto: Shutterstock

Polje braka u Vodoliji

Osoba koja bi bila vaš idealni partner je neko ko će vam istovremeno biti ljubavnik, ali i veliki prijatelj. Jako vam je bitna komunikacija u odnosu, čak i više od samog seksualnog slaganja ili strasti. U bračnom odnosu tražićete mnogo slobode i bežati od svakog ko deluje sputavajuće na vas. Privlače vas originalni tipovi ljudi, stoga je sigurno da se nećete vezati za nekog ko je predvidljiv ili previše kućni tip.

Vama trebaju stalna uzbuđenja pa priželjkujete nekog s kime ćete u životu moći da uživate punim plućima. Druga strana mora da bude slobodoumnih vidika, modernih shvatanja i ko ne robuje pravilima. U očima drugih delovaćete kao skladan par, ali brak će vam biti pun uspona i padova, pa na dosadu sigurno nećete moći da se požalite.

Polje braka u znaku Riba Kako ste po prirodi vrlo racionalni i analitični, potreban vam je emotivan i saosećajan partner koji će razumeti vaše česte promene raspoloženja, ali i neko ko će moći da trpi vašu sitničavu i kritičku prirodu. Iako vas privlače osobe koje su slične vama i koje su isto praktične i realne kao vi, vama ipak odgovara drugačiji tip partnera.

Ako naiđete na nekog ko je romantičan, nežan i emotivan, to će biti pravi izbor za vas. Treba vam partner koji će umirujuće delovati na vašu nervoznu i nemirnu prirodu, i koji će se moći da se nosi sa vašim visokim zahtevima. Dotični će vas naučiti da se više opuštate i ne doživljavate život toliko ozbiljno. Takav emocionalni partner će vas smekšati i opustiti, pa ćete se manje brinuti o sitnicama i nebitnim stvarima.

Kritična godina u svakom braku: Ako ovo prevaziđete, zauvek ćete ostati zajedno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs