Neverovatno

Zaprosio je najlepšim prstenom na svetu: Dijamant krio izdaju kakva se ne pamti

Verenički prsten našao na aukciji, sa početnom cenom od 4.700 dolara, kako bi nesuđena mlada uspela da pokrije troškove priprema za zajednički život
Ljubav i zavođenje
18:48h Autor:
Zaprosio je najlepšim prstenom na svetu: Dijamant krio izdaju kakva se ne pamti
Foto: Ilustracija / Profimedia

Prodaja vereničkog prstena na eBayu privukla je mnogo pažnje, ponajviše zbog onoga što je 27-godišnja Laura napisala u oglasu.

Kad ju je dečko zaprosio, mislila je da su joj se ostvarili svi snovi. Kupili su kuću i renovirali je, nabavili su kućnog ljubimca i planirali venčanje. Ali, do venčanja nikad nije došlo jer se Laurin verenik zaljubio u svog najboljeg prijatelja Breda.

Zbog toga se njihov verenički prsten našao na aukciji, sa početnom cenom od 4.700 dolara.

Kako je opisala, Laurin verenik sve više vremena provodio je sa svojim najboljim prijateljem, a ona nije ništa posumnjala.

Đavo joj nije dao mira: Prvi i jedini put preturala mužu po stvarima, otkrila nešto stravično!

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

"Mislila sam da je to u redu. Bred je bio super dečko, zgodan, zabavan, sa smislom za modu. Moj verenik počeo je sve kasnije da dolazi kući, govoreći da su on i Bred proveli ludu noć. Često je sledećeg dana hodao poput Džona Vejna, a ja sam mislila da je sigurno bilo ludo kad ne može ni da hoda normalno", priznala je.

Jednom dok ga raspakivala njegove stvari, našla je seksi haljinu koja nije bila njena, plavu periku i ružičaste štikle. Shvatila je da je njen verenik u vezi sa svojim prijateljem.

"Bilo mi je jasno jer je izbegavao seks sa mnom, iako imam zadnjicu kakvu bi htela i Kim Kardašijan, a depilirao je intimno područje iako mi nismo imali seksualne odnose", napisala je Laura.

Danas prodaje prsten da se reši neprijatnih uspomena, ali i da pokrije dugove koji su nastali zbog kupovine kuće u kojoj je trebalo da žive nakon venčanja.

Svaki dan lažem muža, tako nam brak opstaje: Žene, nikad mu ne priznajte ovih 7 stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs