Teksas

Kristini dosadilo u braku pa našla ljubavnicu: Muž oberučke prihvatio drugu ženu! (VIDEO)

Nakon 12 godina braka i dvoje dece Kristina i Beno su odlučili da je vreme za promene
Ljubav i zavođenje
13:32h Autor:
Kristini dosadilo u braku pa našla ljubavnicu: Muž oberučke prihvatio drugu ženu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Daily Mail

Bizarna priča odvija se u jednoj porodici u Teksasu. Bračni par odlučio je da se razvede nakon 12 godina braka i troje dece, a razlog za to je neverovatan. Naime, oni žele da se venčaju sa istom devojkom i zakonski ju priznaju kao trećeg roditelja svoje dece.

Beno i Kristina Kaiser upoznali su se tokom služenja vojske, venčali se nakon samo četiri meseca veze i dobili troje dece. Kristina, koja je biseksualka, osećala je da joj je brak dosadan i odlučila je da ga "začini". Upoznala je deset godina mlađu Sieru Kuntz i zaljubila se u nju, piše Daily Mail.

Žena i ljubavnica zatrudnele u isto vreme: Muškarac očajan, život mu izmiče kontroli!

<\/div>

"Prednosti da jedno od nas venča Sieru su višestruke. Naša deca će imati trećeg roditelja, a Siera će se osećati kao punopravna članica porodice", izjavio je Beno, a Kristina je dodala da je to bila njena ideja i da je suprug to prihvatio bez okolišanja.

Siera je u početku bila neodlučna, ali je s vremenom prihvatila situaciju i odlučila je da živi s bračnim parom i njihovo troje dece.

Tročlani supružnici dele sve, pa tako i seksualne aktivnosti. Zadovoljni su ovakvim načinom života i tvrde da u njihovoj vezi nema ljubomore, a deca su već prihvatila Sieru.

Razvratna udovica zavela generala: Ukućani nisu mogli da spavaju od njihovih uzdaha!

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs