Iskreno priznanje

Redom spavala sa bivšima, mužu iza leđa: On ne može da mi napravi dete!

Sada se osećam grozno zbog toga što sam uradila. To bi ubilo mog muža kada bi saznao, kaže žena
Ljubav i zavođenje
10:24h Autor:
Redom spavala sa bivšima, mužu iza leđa: On ne može da mi napravi dete!
Foto: Thinkstock

Jedna žena otvorila je dušu i ispričala kako je dobro zabrljala stvari u svom braku imajući seks sa dva bivša dečka, iako još uvek voli svog muža!

Ona smatra da je to možda njena podsvesna reakcija na njihovu zajedničku nemogućnost da imaju dete. U pismu je zamolila kolumnistkinju portala Sun Deidru Sanders za pomoć, a mi vam njenu ispovest prenosimo u celosti:

"Draga Deidra,

Imala sam seks, sa dva bivša dečka jer sam bila iznervirana činjenicom što moj muž ne može da mi napravi dete. Udata sam i srećna, i imam dvogodišnju devojčicu iz prethodne veze.

Moj muž ima 32. godine i radi kao mehaničar. Ja imam 29. i instruktorka sam joge. Upoznala sam muža jednog dana kada je došao u naš studio tražeći teretanu. Razgovarali smo na recepciji kada se moj čas završio, a ostalo je istorija.

Muž me napio i odveo u svingerski klub: Niko nije slutio da će se bludna noć ovako završiti!

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

On voli decu i odmah je zavoleo moju ćerku. Uselio se kod nas tri meseca kasnije i venčali smo se pre dve godine. Radili smo na bebi neko vreme, ali ništa se nije dogodilo. Otišli smo u privatnu kliniku za neplodnost i saznali da su spermatozoidi mog muža spori. Bilo mu je jako teško, kao i meni, ali trudila sam se da to ne pokažem.

A onda sam izašla jedne večeri sa prijateljima i naletela na bivšeg koji takođe ima dvoje dece. On ima 29 godina i još uvek ima onaj isti sjaj u očima. Plesali smo i popili par pića. Kad smo izašli napolje na cigaretu, otišli smo do njegovog auta i imali seks bez zaštite na zadnjem sedištu.

Ne znam gde mi je bila pamet.

Potom sam izašla na proslavu 30. rođendana prateljice, kad me je neko potapšao po ramenu. Bio je to otac moje male devojčice. Dugo smo pričali i otkrio mi je da još uvek oseća nešto prema mene. Izašli smo napolje, poljubio me je i imali smo seks u mračnoj uličici.

Bilo je dobro osetiti se poželjnom u tom trenutku. Bilo je i uzbudljivo, ali nije mi značilo ništa. Mislim da sam na neki način želela da ostanem trudna, jer bi to rešilo moje probleme.

Uhvatila muža sa ljubavnicom na gomili: Umesto skandala, uradila ono što niko ne bi!

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

Ali, sada se osećam grozno zbog toga što sam uradila. To bi ubilo mog muža kada bi saznao. Osećam se autodestruktivno i kao da uspevam sve da izneverim", požalila se ova žena.

Deidra joj je odgovorila:

"Potreba za začećem je vrlo jaka i teško je kada se ona ne ostvari. Žene su vekovima znale na taj način da zastrane kako bi rešile problem plodnosti, ali trudnoća na ovaj način bi vam zapravo samo zakomplikovala život. Ono što je važno jeste da naučite nešto iz ovoga.

Obnovite svoju vezu sa mužem prisećajući se zbog čega ste se udali za njega. Vratite se zabavnom seksualnom životu punom ljubavi, umesto da celo vreme brinete da li ćete ostati trudni. Kada budete spremni, postoji nekoliko načina da pomognete sebi u začeću kada su spermatozoidi sporiji."

Pohotne boginje i skandal-majstori: Žene rođene u ova tri znaka su najveće grešnice!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs