Kreativno i opasno

Policajci, puške i jedna zbunjena devojka: Prosidba koju će ceo svet pamtiti! (VIDEO)

Prilično neverovatno i dirljivo, ali i zastrašujuće
Ljubav i zavođenje
14:38h Autor:
Policajci, puške i jedna zbunjena devojka: Prosidba koju će ceo svet pamtiti! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / AL.com

Kako je krenulo, na dan venčanja mladoženja će verovatno zapaliti mladu!

Ako je ovaj muškarac iz Alabame hteo svoju prosidbu da učini nezaboravnom, iznenađujućom i zastrašujućom - apsolutno je uspeo u sva tri segmenta!

Naime, 33-godišnji Dejvon Mekferson zamolio je svoje prijatelje bajkere da pozovu njegovu devojku Šonu Blekmon i kažu joj da ga juri policija i da je naoružan. Nakon toga su joj rekli da se njen dečko nalazi na obližnjoj benzinskoj pumpi, gde ga je opkolila policija i od njega traže da preda oružje.

Kao što bi svaka prava žena uradila, tako je i ona dotrčala do benzinske pumpe kako bi nagovorila dečka da preda pištolj, a on je umesto toga izvukao verenički prsten. (Policija i ostala ekipa na benzinskoj pumpi su bili upoznati sa njegovim pravim namerama.)

Jeziva ispovest brata i sestre: Vodimo ljubav svaki dan, život nam se iz korena promenio!

Video ove prosidbe je dirljiv i prilično genijalan. Sam Mekferson je izrazio želju za puštanjem video snimka u javnost kako bi ljudi videli da policija sarađuje sa zajednicom i zabavlja se s njima.

Naravno, ovo ne znači da prosidba ne može da prođe bez vatrenog oružja i terora - nećete ništa uraditi ako vaša devojka nakon ovakvog ili sličnog događaja dobije posttraumatski sindrom!

Dakle, preskočite oružane sukobe i koncentrišite se na elemente koji svaku prosidbu čine jedinstvenom i nezaboravnom.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs