Ljubavni saveti

On je taj: 4 znaka da pored sebe imate pravog muškarca

Ako vaš dragi radi ove 4 stvari, blago vama
Ljubav i zavođenje
13:50h Autor:
On je taj: 4 znaka da pored sebe imate pravog muškarca
Foto: Shutterstock

Verovatno ste izlazili sa različitim tipovima muškaraca, ljubomornim, narcisoidnim, dobrim, manje dobrim, ali ovaj je drugačiji. Vidite to i sami. Pažljiv, pouzdan, iskren, skoro da možete pomisliti "On je taj", piše sajt Cosmopolitan.rs.

Da li je baš tako, pročitajte ove 4 stavke, na osnovu kojih će vam stvari biti mnogo jasnije.

Pored njega se osećate sasvim opušteno

Nikada nećete imati potrebu da glumite nešto što niste, da bi ostavili dobar utisak. Ponašate se sasvim prirodno i bez ikakve zadrške, bez stida i snebivanja. U stanju ste da se potpuno emotivno ogolite pred njim.

I dalje budi "leptiriće" u vama

Iako ste samo godinu dana u vezi, a vi još uvek osećate onaj prijatan osećaj u stomaku i zatreperite kad god ga vidite, znači da ima hemije među vama. Mali gestovi poput otvaranja vrata, pridržavanja kaputa, ukazuju na to da je on pravi džentlmen, uvek zaštitnički nastrojen i pažljiv.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sposoban je i samostalan

Plaća račune na vreme, redovno odlazi u teretanu, zna da kuva, uredan je i pedantan... Sve to govori da je u pitanju osoba na koju se možete osloniti u svakom trenutku. Jednom rečju, san svake žene.

Najbitnije mu je da vi budete srećni

Zdrav odnos zasniva se na uzajamnom davanju sebe, u svakom trenutku. To se takođe odnosi i na intimne odnose. Naime, oboje treba da "ulažete" u svoju vezu gradite odnos na najlepši mogući način, kako biste bili zadovoljni i srećni. Ukoliko se vaš partner ne ustručava da proba nešto novo, naročito kada je seks u pitanju, znajte da ste prava srećnice. Njemu je vaše zadovoljstvo ispred svog.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Prepoznaj ih: 5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe!

ON VAS ŽELI ZA CEO ŽIVOT: 10 znakova da vaša veza polako postaje sve ozbiljnija

Da li ODMAH treba da ga ostavite: Odgovori na 5 pitanja i reši sve nedoumice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs