Istraživanje otkrilo

Ovo je oblik ženskog tela koji će privući svakog muškarca!

Bićete srećne kada saznate kakvo telo je najprivlačnije
Ljubav i zavođenje
20:06h Autor:
Ovo je oblik ženskog tela koji će privući svakog muškarca!
Foto: Profimedia

Jedno istarživanje je došlo do zaključka da muškarci bolje pamte žene koje imaju telo i propozicije u obliku peščanog sata, piše sajt Cosmopolitan.rs.

Ima nešto u uskom struku i oblinama što muškarce jednostavno toliko privuče da vas zauvek pamte. I ne samo vaše telo već i neke podatke kao što su vaša omiljena pesma ili boja ili čime se bavite.

Definitivno najpoznatija dama sa figurom peščanog sata i začetnik ovakvog seksepila bila je (i još uvek je) Merilin Monro. Danas su to Kejt Mos, Keli Bruk i možda najpopularnija Kim Kardašijan.

Verovatno se pitate kako su se u istoj rečenici našle Kejt Mos sa vitkom manekenskom građom i Kim koja je prepoznatljiva po svojim oblinama.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Odgovor leži u matematici! Figuru peščanog sata mogu da iznesu i mršave, ali i malo punije devojke, bitno je da je rezulat odnosa struka i kukova 1.80 cm. Postupak je vrlo lak: Prvo izmerite obim kukova pa dobijenu meru podelite sa obimom struka. Ako je rezultat 1,80 cm, to je to!

Zato korseti nikada neće izaći iz mode! Kao i dobre obline. Dobro nećemo da se vraćamo u školske klupe i merimo svaki ugao našeg tela, ali ima nešto u dobrom struku i oblinama zbog kojih se senzori u muškom mozgu nesvesno odmah pale.Čitajte još na portalu Cosmopolitan:

Iako ga volite, tu nema sreće: 10 znakova da je vreme da raskinete sa njim!

8 poteza zbog kojih će on poludeti od želje za vama

9 stvari koje vam PRAVI muškarac nikada neće uraditi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs