Ne daj ga nikome

Ako ti muškarac šalje ovakve poruke, udaj se za njega: Bez greške!

Ukoliko si od njega dobila jutarnju poruku, čestitamo – on vrlo lako može biti onaj pravi
Ljubav i zavođenje
21:26h Autor:
Ako ti muškarac šalje ovakve poruke, udaj se za njega: Bez greške!
Foto: Profimedia

Budiš se, zevaš, a onda bacaš pogled na mobilni i tvoje lice u sekundi obasjava osmeh. Stigla ti je poruka od njega i znaš da on od ranog jura misli na tebe. Ukoliko ti muškarac SMS-om ozari lice čak i pre nego što tvoje usne dotaknu jutarnju kafu, on je taj. Nema šta da se dvoumiš.

Nema lepšeg načina da se probudiš, nego uz poruku muškarca koji misli na tebe: Jedno obično "Draga, kako si spavala?", zaista ume da unese sunce čak i u najsumornije jesenje jutro. Kad malo bolje razmislim, verovatno i nema boljeg načina da žena nasmejana dočeka kišu i košavu, gužvu u prevozu, hiljade radnih obaveza koje je čekaju, namrgođenog šefa, ljubomorne koleginice, neljubazne kasirke, redove pred šalterima…

Zato, ukoliko ti on šalje SMS čim se probudi, ako čini za tebe takve sitnice koje ti daju snagu da uprkos svemu osvajaš novi dan, udaj se za takvog čoveka.

Udaj se za muškarca kome si prioritet u životu, kome si u mislima čim otvori oči, koga zaista zanima kako se osećaš i kako provodiš dan. Udaj se za muškarca koji prvo pomisli na tebe, pa tek onda na sebe.

Jutarnja poruka od njega je zaista dobar znak. Udaj se za onog muškarca na koga zaista možeš da se osloniš, na onog ko je tu za tebe, na onog kome dan počinje i završava se sa tobom u mislima, piše besnopile.rs.

Kako se život menja kada pređeš tridesetu: Svaka žena će se pronaći! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs