Osveta

Slučajno je čuo smeh jedne žene: Namerno, celom svetu otkrio njenu aferu!

Ovo može biti neka vrsta poučne priče o tome kako se sudbina uvek postara da vam se sve što radite u nekom momentu života troduplo vrati
Ljubav i zavođenje
09:00h Autor:
Slučajno je čuo smeh jedne žene: Namerno, celom svetu otkrio njenu aferu!
Foto: Profimedia

Stivi Vilkok iz Blekpula radio je na gradilištu kada je slučajno čuo priču jedne žene.

Stivi je presluškivao razgovor žene i muškarca. Ona je ispričala kako je slagala svog partnera da je na sastanku bila ceo dan. Vilkoku je bilo žao muškarca, koga je nepoznata žena oslovila sa Dejvid, pa je odlučio da priču objavi na Fejsbuku.

Dejvide, ako je tvoje devojka u četrdesetim i otišla je na posao u crnoj suknji i plavoj majici, rekla ti je da je otišla na sastanak i da će tamo biti ceo dan. Ona nije tamo, ona upravo stoji ispred mene kod automata za kafu u Čester Šel garaži, priča drugom muškarcu o svojoj laži i smeju se. I da, ona vozi crnu Ford Fiesta. Pakuj stvoje stvari i beži Dejv“, napisao je Stivi na Fejsbuku.

Kada je ovo rekao, znala sam da nemam kud: Razvela sam se brzinom munje!

Ova objava je lajkovana preko 12.000 i podeljena 5.000 puta. Vilkok je zbog ovog statusa dobio veliki broj zahteva za prijateljstvo. Većina je pohvalila potez Stivija, a pojedinci kažu da je on kriv za potencijalni raskid.

“Možda je Dejv potpuni pakao od čoveka ili je možda pokušavao da poboljša odnos sa njom, ali sada neće imati šansu jer si ti bio savestan građanin jer si umešao nos tamo gde ti nije mesto“, glasi jedan od komentara.

“Šta ako Dejv ima decu i sada je neko od njih video ovaj status na Fejsbuku“, napisala je jedna žena.

Bilo kako bilo, Dejv sada ceo svet zna da tvoja žena nije bila na sastanku.

Dok je bio na ratištu, žena ga prevarila sa 60 kolega: Vojnička osveta kakvu nije očekivala!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs