Započnite ozbiljan razgovor

Raščistite odmah, da se zna: 9 stvari koje morate da saznate na početku veze!

U svakoj porodici su prisutne ovakve ili onakve drame, ali ako vaša porodica ima bilo kakvih ozbiljnih problema, on bi to trebalo da zna pre nego što se upustite u ozbiljnu vezu i on shvati da ste od njega skrivali nešto tako važno
Ljubav i zavođenje
21:34h Autor:
Raščistite odmah, da se zna: 9 stvari koje morate da saznate na početku veze!
Foto: Thinkstock

Što se tiče ovih 9 situacija, uvek je bolje pre nego kasnije!

Odmah na početku veze raščistite:

1. Vaši planovi za budućnostNe nužno dugoročni planovi, ali vaš potencijalni novi partner bi trebalo da bude upoznat sa vašim okvirnim planovima za idućih pet godina, čisto da zna da li se uklapate u sliku jedno drugome. Želite li da se nakon završenog fakulteta zaputite na višemesečno putovanje? Bilo bi u redu da on to zna pre nego što stvari postanu poprilično ozbiljne.

2. Da li ste trenutno zaposleniJeste li možda upravo dali otkaz kako biste pokrenuli svoj biznis, jeste li već neko vreme nezaposleni i tragate za poslom ili vas karijera uopšte ne zanima, ili želite karijeru majke i domaćice? Sve su to pitanja na koja vaš partner treba da zna odgovor kako bi znao da li može i želi li da se nositi sa vašim idealima.

3. Kakav vam je smisao za humorIako vam se ovo možda čini kao nebitna stvaka, važno je da ste od početka iskreni i da su sve karte na stolu, pa tako i ova. Nemojte da glumite nevinašce ako uživate u perverznim i pomalo zločestim šalama, da on kasnije ne bi bio neprijatno iznenađen.

Kobna prva bračna noć: Mladoženji prekipelo, ostavio suprugu čim su ušli u sobu!

4. Koliko vam je važna privatnostMožda vi nemate ništa protiv toga da vaš dragi zna sve vaše lozinke, a možda vam ne pada na kraj pameti da ih date ikome na svetu, pa ni njemu. Kakav god vaš stav bio, lepo je od početka znati pravila igre i šta jedno od drugog možete da očekujete.

5. Kako stojite sa bivšim ljubavimaNe, naravno da on ne mora da zna baš sve detalje, ali ako ste vi i vaš bivši još uvek jako dobri prijatelji, poželjno je da on to zna. Kakve god vaše bivše veze bile, nemojte da dopustite da one unište vaše sadašnje i buduće.

6. Važne stvari o vašoj porodiciU svakoj porodici su prisutne ovakve ili onakve drame, ali ako vaša porodica ima bilo kakvih ozbiljnih problema (zdravstvenih, finansijskih, problema sa zavisnošću), on bi to trebalo da zna pre nego što se upustite u ozbiljnu vezu i on shvati da ste od njega skrivali nešto tako važno.

Da konačno pronađete onog pravog: 3 koraka vas dele od srodne duše!

7. Vaša očekivanja od vezeNaravno da ne znate šta vam sutra nosi i kako ćete se vas dvoje slagati, ali ako ste osoba koja voli da se zabavlja i nema ni približno skore planove o udaji ili deci, otvoreno mu to priznajte. Možda i on želi samo da se zabavlja, a možda je u potrazi za zaista ozbiljnom vezom i ne želi da gubi vreme na nešto što nema budućnost.

8. Kako izgleda vaš prosečan danMožda imate potpuno sređen, samostalan život koji dolazi u paketu sa 12-satnim radnim vremenom. Možda imate jako puno slobodnog vremena koje obožavate da provodite sa prijateljima i porodicom. Kako god vaš život izgledao, pošteno je da on zna da li u njemu imate i koliko mesta i vremena za njega.

9. Vaš stav o monogamijiOvo je svakako jedno od najvažnijih pitanja. Možda je vama skroz u redu da oboje flertujete sa drugim osobama sve dok ne prelazite granice flerta, a možda vam se diže kosa na glavi od same pomisli da lajkuje sve objave neke druge žene na društvenim mrežama. Pre nego što nenamerno povredite jedno drugo, otvoreno kažite kakvi su tačno vaši stavovi.

Ljubavni horoskop za jun upozorava: Očekujte sukobe i katastrofe!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs