Pamet u glavu

Žensko oružje: Sa ovih devet osobina osvajate muškarca!

Ukoliko umete da se našalite na svoj račun, izrazite svoje mišljenje, učestvujete u konverzaciji, pri tome budete iskrene i pomalo misteriozne, na korak više ste da zavedete potencijalnog partnera
Ljubav i zavođenje
19:12h
Žensko oružje: Sa ovih devet osobina osvajate muškarca!
Foto: Thinkstock

Što više volite sebe, i on će vas više voleti. Morate da imate visok nivo samopouzdanja i samopoštovanja. Iako pravila u ljubavi ne postoje, imajte na umu šta je poželjno ponašanje, zbog kojeg ćete porasti u njegovim očima i osvojiti srce skoro svakog muškarca.

1. DuhovitostSvi muškarci obožavaju opuštene devojke koje umeju da se našale na svoj račun i nasmeju od srca. Smejte se opušteno, bez stida i suzdržavanja.

2. SamouverenostŽene koje su sigurne u sebe i znaju šta žele poželjnije su u svakom pogledu - bilo kao partnerke, bilo kao koleginice na poslu. Da biste se osećali samouvereno, ovde možete da pročitate koje su to tri bitne stvari koje će vam u tome pomoći više nego bilo šta drugo.

3. IskrenostNemojte da izmišljate gluposti kako biste “zadivili” potencijalnog partnera, budite opuštene, iskrene i svoje, koliko god vam se istina činila smešnom ili neugodnom. Na kraju krajeva, svako poseduje neke osobine ili životna iskustva kojih ne treba da se stidi, jer ih upravo te stvari čine drugačijim od drugih.

4. ObrazovanjeNe morate da imate doktorat, ali ulaganje u sebe i svoje obrazovanje nadasve je privlačno jer vam otvara puno različitih tema za razgovor.

5. KomunikativnostIdealno je kad žena uvek ima spreman odgovor na postavljeno pitanje, međutim dovoljno je da iskažete svoje mišljenje i da podstičete komunikaciju primerenim pitanjima, ali da pritom ne budete previše brbljave ili drske.

6. Fizički izgledČim ste bliže merama 90-60-90 to bolje. Naravno, ako vam majka priroda i genetika nisu podarili savršene mere, to nije razlog da padate u depresiju. Bitno je da brinete i radite na svom telu, ali ne zbog drugih, već isključivo zbog sebe. Ovde možete da pročitate kojih se vežbi pridržava Marija Kilibarda, a koje joj pomažu da održi vitku liniju.

7. TajanstvenostUvek je poželjna određena doza misterije. Nemojte sve o sebi da mu otkrijete prvom prilikom. Uostalom, i muškarci vole da budu misteriozni, zašto ne biste i vi bile. Osim toga, u muškoj prirodi je da osvajaju i otkrivaju, tako da im ni najmanje nije privlačno da na prvu loptu sve saznaju o vama.

8. NedostižnostNe smete da budete dostupne u apsolutno svakom trenutku. Neka se ponekad zapita što je s vama i iščekuje kada će vas ponovno videti. Nije reč o tome da igrate igre sa potencijalnim partnerom, već da ne zapostavljate svoje svakodnevne navike i druge, kako društvene, tako i poslovne obaveze.

9. Način odevanjaMora da se zna gde je granica dobrog ukusa. Koliko god aktuelni trendovi nametali svoje, uvek birajte ono što odgovara vašoj figuri. Osim toga, uvek je više seksi malo otkriveno rame, nego da ste mu odmah celo svoje telo servirali kao na tanjiru i pre nego ste došli do spavaće sobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs