Zaboravite na stid

Bez ustručavanja: 6 stvari koje treba da podelite sa partnerom!

Svi znamo da muškarci ipak nisu alapače poput žena, pa mu slobodno otvorite dušu i recite šta vas toliko muči
Ljubav i zavođenje
15:18h Autor:
Bez ustručavanja: 6 stvari koje treba da podelite sa partnerom!
Foto: Profimedia

Dok su teme oko igrica u krevetu i orgazmima koje vam je pružio bivši dragi, jedno veliko Ne, sledeće stvari možete slobodno priznati ili podeliti sa vašim sadašnjim izabranikom!

Dezert

Koliko god vam se jela ta nedoljiva i ukusna čokolada, sigurno će vam biti još slađe ukoliko je pojedete zajedno sa vašim dragim.

Garderoba

Kožnu jaknu ili njegovu ogromnu košulju slobodno pozajmite u situacijama kada želite da izgledate dečački! Da ne zaboravimo i njegove bokserice (čiste naravno), jer verujemo da će i njemu biti seksi da vas posmatra u njima.

Parfem

Ima nešto neodoljivog u tome da mirišete baš poput njega! Par kapljica njegovog parfema na vaše golo telo... Kladimo se i da će njemu ovo biti neverovatan prizor.

Da li ste zaista zaljubljeni ili vas je obuzela strašna požuda?

Vaše najmračnije tajne

Zato što je on vaša nova najbolja drugarica, a svi znamo da muškarci ipak nisu alapače poput žena. Otvorite mu srce i dušu i recite šta vas to muči...Ostvarite s njim komunikaciju na dubljem nivou tako što ćete mu priznati nešo što niko sem vas do sada nije znao.

Selfi fotografije

Slatke fotografije sa raznih mesta na kojima se trenutno nalazite je sjajan način da smanjite trenutnu daljinu i pokažete mu da je uvek, al uvek u vašim mislima.

Svoje fantazije

I van spavaće sobe podelite sa njim šta je to o čemu maštate i šta vas uzbuđuje! Da li je to planinarenje, bandži džamp, seks u priordi ili on prekriven šlagom... Šta god da vam padne na pamet ne čuvajte samo za sebe, već slobodno podelite i sa njim.

Neće te oženiti ako se ovako ponašaš: Greške koje muškarci ne praštaju!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs