Ulaganje u vezu

Da te voli više nego ikad pre: Sitnice koje treba da uradiš za njega!

Postoji puno načina kako da ga iznenadiš tokom dana s nekoliko lepih reči, koje će ga sigurno i te kako raspoložiti
Ljubav i zavođenje
07:52h Autor:
Da te voli više nego ikad pre: Sitnice koje treba da uradiš za njega!
Foto: Shutterstock

Kada nekoga volimo, prirodno je da to želimo i da mu pokažemo. A da bi pokazali ljubav, zaista nije potrebno puno, već i samo mali znakovi pažnje, što češće, to bolje.

Ako vam je ovde potrebna mala pomoć, predlažemo 10 romantičnih ideja:

- Ujutro mu napravite doručak i donesite u krevet.

- Ako ujutru nemate dovoljno vremena, onda uveče organizujte romantičnu večeru u kućnoj atmosferi, uz njegovo omiljeno jelo i čašu vina.

-U slučaju da već neko vreme niste pronašli dovoljno kvalitetnog vremena jedno za drugo, isplanirajte izlazak u grad, zabavite se i zaboravite na sve brige.

-Pošalji mu lepu tekstualnu ili glasovnu poruku ili mejl, ostavi poruku u torbi za laptop ili pismo... Ima puno načina kako da ga iznenadiš tokom dana s nekoliko lepih reči, koje će ga sigurno raspoložiti.

Da li je to ljubav ili samo strast: 6 načina da otkriješ šta stvarno osećaš prema njemu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- A ako imate vremena i mogućnosti za veća iznenađenja, nikada nije loše iznenada se pojaviti na mestu gde je i on te ga odvesti na ručak ili kratku šetnju. Vi birate.

-Masažu nakon napornog dana ne bi odbio baš niko. Imajte to na umu i danas, a sigurni smo kako će se on znati da vam se oduži.

-Pokažite interes za stvari koje ga zanimaju i nauči nešto novo. Takođe, ako znate da uskoro u bioskope stiže film, koji on željno iščekuje ili se bliži neka sportska utakmica, nabavite mu karte.

- Naučite nekoliko novih trikova za spavaću sobu.

- Predložite mu da pozove prijatelje kući i pusti ih da se zabave na tipičan muški način. Time ne samo da ćeš po ko zna koji put osvojiti njega, već i njegove prijatelje, što je uvek super stvar.

- Organizujte vikend izlet, daleko od gradske vreve. Muškarci vole avanture pa nikad nije loša stvar ugoditi njegovoj urođenoj potrebi za nečim uzbudljivim.

Udata žena priznala: U vezi sam sa 4 muškarca, tako održavam ljubav sa mužem!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs