Dobro razmislite

8 stvari koje žena prelomi u glavi kad upozna pravog: Ovako ćete ga prepoznati!

Napokon shvatate šta znači biti u vezi sa nekim ko se prema vama odnosi onako kako zaslužujete? Čestitamo, pronašli ste gospodina pravog!
Ljubav i zavođenje
12:30h Autor:
8 stvari koje žena prelomi u glavi kad upozna pravog: Ovako ćete ga prepoznati!
Foto: Thinkstock

Ukratko, to je jedno iskustvo u potpunosti drugačije od svih vaših prethodnih veza!

1. Svaka veza kroz koju ste do tog trenutka prošli, odjednom vam se čini trivijalna. Shvatate da su svi oni slučajevi kada ste mislili da ste u vezi sa pravim zapravo bili potpuna zabluda. Ova veza vam uliva sigurnost, osećate se prijatno i deluje kao prava stvar!

2. Napokon shvatate šta znači biti u vezi sa nekim ko se prema vama odnosi onako kako zaslužujete. Niste to nikada pre osetili i shvatate koliko je to zapravo divan osećaj. Do sada ste mislili da muškarci koji zaista čuju i registruju sve što kažete postoje samo u bajkama.

3. Osećate se samopouzdanije nego ikada pre. Čak i kada znate da toga dana izgledate grozno. Uz njega nemate potrebu da budete savršeni i osećate se samopouzdano u svakom trenutku. On vam i rečima i pogledima govori koliko ste divni i vi mu zaista i verujete.

Kako da ponovo osvojiš bivšeg: Proveren način!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Ne ustručavate se da budete potpuno prirodni i opušteni. Njemu se sviđa baš sve na vama i vezano za vas, i uz njega nemate potrebu da glumite nešto što niste.

5. Ne plašite se svađe sa njim. Iako se svađate vrlo retko, nikada kada se svađate ne strahujete da će neko učiniti ili reći nešto što će biti kap koja će preliti čašu. Kakva god nesuglasica se našla na vidiku, podrazumeva se da ćete je rešiti i pronaći kompromis.

6. On vas u potpunosti razume. Naravno da on primećuje i vaše mane i vaše vrline, ali želi vas baš takvu kakva jeste.

7. Želite da provodite vreme s njim. Pa čak i onda kada svako od vas obavlja svoj posao i provođenje zajedničkog vremena se svodi na boravak u istoj prostoriji. U njegovom društvu je sve nekako zabavnije i lakše.

8. Ne pada vam na pamet da ga prevarite, niti vam na pamet pada mogućnost da budete prevareni. To se jednostavno neće dogoditi! Nikada!

Pametni ljudi ostaju sami: Evo zašto ne mogu lako da pronađu ljubav!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs