Dešifrovan muški mozak

Slatka, seksi, predivna: Evo šta stvarno znači kada vam muškarac ovo kaže!

Nekim rečima žene ne žele da budu opisane, pogotovo ne od strane muškarca koji im se sviđa
Ljubav i zavođenje
20:24h Autor:
Slatka, seksi, predivna: Evo šta stvarno znači kada vam muškarac ovo kaže!
Foto: Shutterstock

Ženama često nije sasvim jasna razlika između komplimenata da su slatke, seksi ili predivne. Zbog toga traže savete i pomoć muških prijatelja. Ženskom mozgu "slatko" je dete umotano u ružičasto ćebence i to nije reč kojom žele da budu opisane, pogotovo ne od strane muškarca koji im se sviđa. Ali, momci smatraju da je to zapravo kompliment i da žene ne bi trebalo da prave takvu "frku".

Evo što pripadnicima jačeg pola zaista prolazi kroz glavu kad vam kažu da ste slatke, seksi ili predivne.

Iskusne zavodnice znaju: 7 poteza na koje pada svaki muškarac!

Šta misli kada kaže: "Slatka si"

Slatke žene nisu preterano seksepilne, ali su privlačne na svoj način. Iako žene možda ne vole da ih tako neko naziva, ovaj kompliment je daleko od negativnog. Slatkom bi opisali ženu koja je previše stidljiva da bi zarobila nečiju pažnju u prepunom klubu. Ali, kada bi želela, ona bi to mogla jer je privlačna. S druge strane, slatkoj ženi je lako prići, a fizički su uglavnom mladolike i imaju okruglo lice.

Primeri "slatkica" su Dženifer Aniston u seriji "Prijatelji" i Aleksis Bledel u "Gilmorovim devojkama".

Ne postoji nedostižan muškarac: 5 ključnih stvari da smuvaš svakog tipa!

Šta misli kada kaže: "Seksi si"

Seksi žene znaju da su poželjne. One su središte zabave, a osim zanosnih atributa, najveći adut im je samopouzdanje. One mogu da obuku šta god žele i da opet budu predmet muških maštarija jer imaju taj stav. Naravno, takve žene imaju sve potrebno da muškarcu zavrte glavom, a pravi seksepil leži i ispod površine. Spoj fizičkog izgleda i prirodne senzualnosti su dobitna kombinacija.

Anđelina Džoli i Skarlet Johanson su izvrsni primeri misterioznih žena koje zrače seksepilom.

Ni grudi, ni guza: 7 stvari koje su muškarcima najseksepilnije kod žena!

Šta misli kada kaže: "Predivna si"

Kada u baru vide seksi ženu, muškarci žele da je odvedu u krevet. Alio, kada vide lepu ženu, žele da je zadrže za sebe. Muškarac koji ženi kaže da je lepa ili predivna ne govori to samo iz požude. To je kvalitet koju traže kod buduće žene, a lepota nije samo površinska osobina. Biti predivna osoba spolja i iznutra objedinjuje i seksepil i slatkoću.

Izgled devojke iz komšiluke je onaj kojem muškarci teže i takve su žene koje nazivaju predivnima. Zaista prelepe žene najviše se ističu u trenerkama, bez šminke i sa podignutom kosom. Naravno, haljina ili šminka će još više da naglase njenu prirodnu lepotu, ali nije neophodna.

Olivia Mun je primer predivne žene.

Drevna veština privlačenja ljubavi: 7 tajni koje garantuju uspeh!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs