Romantika koja osvaja

U avionu iznad Subotice: Kako je Mario zaprosio Vesnu! (FOTO)

Pod izgovorom panoramskog razgledanja Subotice i Palića, Mario Dulić je svoju devojku Vesnu Vučičević, tom prilikom, zaprosio u avionu
Ljubav i zavođenje
05:56h Autor:
U avionu iznad Subotice: Kako je Mario zaprosio Vesnu! (FOTO)
Foto: Facebook / Mario Dulic

Priču o prosidbi u avionu za vazduhoplovce je možda najbolje početi ovako:

Avion Cessna C-172N poleteo je oko 10:20 ujutru sa subotičkog sportskog aerodroma „Bikovo“. Ruta ga je vodila i ka selu Đurđin koje je vazdušnom linijom od aerodroma udaljen 13 Km.

Pod izgovorom panoramskog razgledanja Subotice i Palića, Mario Dulić je svoju devojku Vesnu Vučičević, tom prilikom, zaprosio u avionu.

Međutim, za razliku od drugih, sličnih, prosidbi, avion je ovde poslužio kao pomoć da se natpis ispisan u polju, „Vesna, udaj se za mene“, vidi.

"Parcela ima malo više od 10 ha. Izabrao sam je jer dimenzije odgovaraju tekstu koji sam hteo da napišem. Na tom placu imam GPS navigaciju, dakle, autopilota. Napravio sam virtuelnu mapu parcele. Izdelio je na kvadrate 25×25 metara. Jedno slovo sam pisao u četiri takva kvadrata – slovo je 50x50m. Širina slova je 9 metara, jer mašina kojom sam radio – „Gruber“ je širine 3m. Razmaci između slova su bili 11 m, odnosno 72m veliki razmaci, da bi moglo da se vidi iz aviona na visi od 400-500 metara", objašnjava Mario Dulić.

Suzana Mančić dobila zeta: Verila se ćerka Teodora (21)!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs