Ona zna šta hoće

Ovako voli prava dama: 12 stvari koje jaka žena želi u ljubavi!

Sreća je nešto što čeka muškarca na zajedničkom životnom putu, jer jake žene vole iskreno i duboko
Ljubav i zavođenje
13:44h
Ovako voli prava dama: 12 stvari koje jaka žena želi u ljubavi!
Foto: Shutterstock

Ovaj tekst je napisao muškarac za muškarce, ali mnoge žene kažu da je Džejms M. Sama formulisao njihova očekivanja bolje nego što bi one same to mogle da učine. Zato i jeste pisan u drugom licu, kao poruka muškom delu čitalačke publike koja broji više od 30 miliona posetilaca njegovog bloga, prenosi Lovesensa.rs.

1. Ne očekujte med i mleko

Ne bi trebalo da obigravate oko problema, već da sednete i porazgovarate o njima sa ženom koju volite, jer je to jedini način da ostane kraj vas. Ukoliko postoji nešto što je muči, ona će to i reći. Ona je žena koja se nosi sa problemima i rešava ih, a isto to očekuje i od vas.

Kako da postane samo vaš: Ovna zavodite direktno, sa Ribama budite pažljivi!

2. Ne očekujte da se vaša veza temelji na SMS porukama

Ovakve žene odlikuje veština verbalne komunikacije, a SMS poruke ne mogu da izraze sve nijanse. Naravno, par poruka u toku dana koje će oržavati kontakt su potpuno u redu, ali se potrudite da dopisivanje zamenite komunikacijom oči u oči.

Fatalna zavodnica: Žena kojoj nijedan muškarac ne može da odoli!

3. Ne očekujte da je impresioniraju vaše ludorije

Sve što se tiče vašeg društvenog života zadržite za sebe. Svaki detinjasti pokušaj da je napravite ljubomornom tako što ćete objavljivati na društvenim mrežama svoje slike u društvu drugih žena može da izazove samo kontraefekat. Jaka žena nikada nije ljubomorna, jer ima dovoljno samopouzdanja i zna ko jeste i ko nije vredan njenog vremena. Ako je spremna da vam se posveti u potpunosti - isto to očekuje i od vas.

4. Ne očekujte bespredmentne razgovore

Jaka, zrela, elokventna, strastvena i obrazovana žena želi kvalitetne razgovore. Čak i kada se zabavlja, njene misli su usmerene ka bitnim stvarima. Ukoliko želite njenu pažnju, trebalo bi da naučite da se nosite sa tim.

5 Zen principa za privlačenje ljubavi: Ovo zaista deluje!

5. Ona ne toleriše neodlučnost

Verovatnoća da se bavi stresnim poslom je prilično velika, tako da ona nema vremena za besmislice i trivijalnosti. Ukoliko ste neodlučni i nemate inicijativu, znajte da na nju to može da utiče samo negativno. Ona očekuje da vi donosite odluke, budete kreativni i inovativni.

6. Ne očekujte da trpi nepoštovanje

Zapravo, ovako nešto ne očekujte ni od jedne žene. Savremene žene su hrabre, smele, samopouzdane i znaju šta žele. Jedno je sigurno: one ne žele da budu sa muškarcem koji ih ne poštuje i ne odnosi se prema njima onako kako zaslužuju.

Živa istina: 6 mitova o ženama u koje muškarci slepo veruju!

7. Flegmatičnost je ne impresionira

Važno je da znate šta želite, bilo da to uključuje ili ne uključuje nju. Vaše mišljenje iza kojeg stojite je uvek pozitivno u njenim očima.

8. Očekujte da će vas neprestano motivisati

Jake žene žive život koji ima svrhu, ciljeve, one slede svoju viziju. Ako je izabrala da takav život deli sa vama, njena ambicioznost će se reflektovati i na vas. Znajte da pored sebe imate podršku, timskog igrača, nekoga ko na vas gleda kao na sebi jednakog.

10 kvaliteta koje muškarci traže u vama: Ovo je prava žena!

9. Očekujte da vam se posveti u potpunosti

Nezavisne žene su odane. Takođe, one očekuju da budete iskreni i posvećeni vašoj vezi; isto to, čak i više očekujte i sa njene strane. Ona sa jednakom strašću radi sve. Znajte da ni u koga nećete imati poverenja kao što imate u nju.

10. Očekujte nova iskustva

Ona je vodila strastven život, pun uzbuđenja i pre nego što ste se vas dvoje upoznali. Mnoštvo hobija, interesovanja i iskustava jesu ono što karakteriše njen život. Zato, očekujte da sve ovo podeli i proživljava i sa vama.

Kada muškarac prestaje da bude zaljubljen: Glavni razlog!

11. Radovaćete se svakom novom danu provedenim sa njom

Dosada će postati nepostojeća reč u vašem vokabularu, jer sa njom nikada nije dosadno. Ona je uvek u pokretu, tako da se nemojte iznenaditi da dok uživa na kauču iznenada predloži vikend putovanje.

12. Očekujte da ćete živeti divan život

Kao motivisana, ambiciozna i inteligentna osoba sigurno stremite kvalitetnom životu. I zaista, ne postoji bolji osećaj od onog kada znate da osoba koja je pored vas deli iste želje i aspiracije poput vas.

Sreća je nešto što vas čeka na zajedničkom životnom putu, jer jake žene vole iskreno i duboko. Ona će probuditi ono što je najbolje u vama. A ipak, ostaćete ono što jeste, onaj muškarac u kojeg se zaljubila.

Bez dileme: Koji tip žena je muškarcima najprivlačniji?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs