Šarmer bez pokrića

Izbegava te jer nema ozbiljne namere sa tobom: Kako da ga razotkriješ!

Koliko god da si se zaljubila, ovi znaci pokazuju da on ne gaji ista osećanja
Ljubav i zavođenje
16:06h Autor:
Izbegava te jer nema ozbiljne namere sa tobom: Kako da ga razotkriješ!
Foto: Thinkstock

Sve žene pre ili kasnije susrele su se sa muškarcem koji vas na prvu obori i osvoji svojom pričom, ali ubrzo shvatite da je, ipak, u pitanju šarmer bez pokrića. U nastavku sledi lista znakova koji ga odaju - želi samo da se igra sa vama i nema ozbiljne namere:

Horoskop razotkrio muškarce: Ko je ženskaroš najgore vrste, a ko za poželeti?

1. Odbija da priča o budućnosti. Prekida svaki razgovor o kratkoročnim ili dugoročnim planovima, izbegava bilo kakve obaveze i ne želi da se posvetiti.

2. Ne želi da upozna tvoje prijatelje. Nije mu važno s kim se družiš i očito te ne vidi u svom životu ‘na duge staze’. Pravi muškarac pokazaće interes za ljude koji su vam bitni.

3. Ne odvaja se od telefona. Konstantno šalje poruke i smeje se primljenima dok je u vašem društvu, ali nema potrebe da podeli o čemu se radi.

4. Nikada ne zove. Šalje vam poruke, ali nikada ne zove kako bi razgovarao o običnim temama vezanim za tvoj život.

5. Laže o svom radnom vremenu. Kaže vam da je u kancelariji jer radi do kasno, a zatim na Fejsbuku objavi fotografiju iz kafića s društvom.

6. Ne pokazuje znakove nežnosti u javnosti. Nikada te ne zagrli, uhvati za ruku ili poljubi kada ste napolju. Mislim da smo ovim sve rekli, zar ne?

Kako da ga naterate da juri za vama: Kvarne ženske igre koje muškarca bacaju na kolena!

7. Nikad ne zove da izađete u grad. Njegova ideja savršenog dejta je gledanje serija u stanu. Kada mu predložiš piće u novom klubu ili šetnju gradom, uvek nađe neki razlog zašto ne može ili kaže kako mu se ne ide, jer želi potpuno da ti se posveti …u četiri zida naravno.

8. Na lošem je glasu. Ponekad, ipak, treba verovati šuškanjima. Ako je vaš partner na glasu kao ‘ženskaroš’, shvati da je tu titulu verovatno pošteno zaradio. Ako dobijaš upozorenja od ljudi koji su mu bliski, to je poseban znak za uzbunu.

Top 10 pravila za dopisivanje sa novim dečkom: Svaka cura treba da zna!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs