Mali signali

Tipično muški: Kako da znaš da li flertuje sa tobom!

Nova studija Univerziteta u Kanzasu pokazala je da samo 18 odsto žena uspeva da prepozna signale koje muškarci šalju
Ljubav i zavođenje
11:10h Autor:
Tipično muški: Kako da znaš da li flertuje sa tobom!
Foto: Shutterstock

Žene teže obraćaju pažnju na flertovanje - pokazala je nova studija Univerziteta u Kanzasu, samo 18 odsto njih uspeva da prepozna signale koje muškarci šalju. Uz Cosmo savete naučite da prepoznate da li dečko koji vam se dopada suptilno pokušava da flertuje sa vama:

1. "Slučajno" te dodirujeAko primetite da je muškarac koji vam je prišao, nežno spustio ruku na donji deo vaših leđa dok vam se obraća, ili su vam se kolena "slučajno" dodirnula dok sedite - to je prvi i jasan znak da flertuje sa vama!

2. Zadirkuje teAko se sećate scene iz obdaništa kada vas je simpatični dečak vukao za rep, e pa ovo je nešto slično! Ako primetite da vas muškarac zadirkuje i stalno se šali sa vama, znajte da je to znak da ste mu slatki i neodoljivi i da uživa u vašem društvu!

Kako da privučete najboljeg prosca: Kinezima uspeva već hiljadama godina!

3. Daje ti male poklone

Ne mislimo na komade nakita ili slične stvari - ali ako prestane da vam radi olovka, a on vam pokloni svoju omiljenu, ili vam donese kolačić iz kafića - dobar znak!

4. Ignoriše svoj telefonDanas se većina ljudi ne odvaja od svog telefona! Ako vidite da mu zvoni telefon i stižu poruke, a on na to ne obraća pažnju, to je znak da je u potpunosti fokusiran na vas!

5. Koristi izgovore da bi ponovo pričao sa tobomAko razgovarate o filmovima, pa on kroz priču iskoristi priliku da traži tvoj mail da bi ti poslao najnoviji film koji je gledao - to je jasan znak da želi ponovo da stupi u kontakt sa tobom!

Raskid zagarantovan: Šta nikada ne smete da kažete svom muškarcu!

3 načina da suptilno prihvatiš flertovanje

1. Popravi mu kravatuAko sedite na romantičnoj večeri, i primetiš da mu se kravata pomerila ili kragna savila - polako mu se približite i nežno to popravite!

2. Govori nežnoU flertovanju je sve u tome da budete suptilni! Govorite tihim i seksepilnim glasom kako biste privukle svu njegovu pažnju.

3. Ne čekaj da mu odgovoriš na porukuOve igrice su davna prošlost. Namernim odlaganjem odgovora na poruku, možete da stvorite kontraefekat: da muškarac pomisli da vam se ne dopada ili da se samo igrate sa njim. Flertujte suptilno i zavodnički, i ne dozvolite da vam muškarac čita misli!

Otkrivena tajna: 7 zlatnih pravila da zauvek bude zaljubljen u vas!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs