Analizirajze vezu i čitajte između redova

Znaci da vaša veza vodi ka braku

Uspešna, dugotrajna veza zahteva dosta truda i napora. Imajte na umu ove faktore dok proveravate svoj ljubavni status i budućnost
Ljubav i zavođenje
01:26h Autor:
Znaci da vaša veza vodi ka braku
Foto: Shutterstock

Pred vama su posebni indikatori da vaša veza ima jake i skoro neuništive temelje. Ako odlučite da analizirate vaš život kao para, bilo bi pametno da obratite pažnju na sledeće znake, odnosno da li se vaša veza kreće ka braku. Tajna srećne zajednice je tolerancija, strpljenje i posvećenost.

Ako ste spremne malo da poradite na ovim stvarima, bićete u mogućnosti da udovoljite svom partneru i uživate u blaženstvu srećnog braka. Evo kako bi trebalo da izgleda veza koja je dovoljno jaka da se pretvori u brak.

Pričate o vama u budućnosti kao o porodiciU ovom slučaju, parovi pričaju o budućnosti koja uključuje oboje. Željni su da podele svoje planove i snove sa partnerom. Ako vaš momak kaže (slučajno ili svesno ): imaćemo super slatke bebe, to je siguran znak da ima ozbiljne namere sa vašom vezom.

Tema BrakMomci obično preskaču ovu teme kako bi izbegli pritisak konačne odluke. Međutim, oni momci koji nemaju problem da dele svoje planove za venčanje čak i ako ne spominju vaše ime kao ime mlade, očigledno su spremni da se dugoročno vežu. Obratite pažnju da li se vaš partner oseća 100% prijatno kada pričate o ovoj temi. Ako je odgovor da, vrata su otvorena za planiranje budućnosti.

Smatraju vas delom one druge porodiceObe porodice dele naklonost prema vama i vašem momku? Ovo je jedan od tajnih pokazatelja da je vaša veza prešla na sledeći nivo. Osim toga, pozivaju vas na porodična putovanja i proslave? Smatrajte to kao najbolji znak da vaš dragi ima dugoročne planove sa vama.

Preskačete ako rečeniceParovi koji počnu da koriste reč kada umesto ako imaju jasnu nameru da se venčaju. Govoreći stvari poput kada se uselimo zajedno je jedan od pokazatelja da veza ima budućnost.

Slažete se njegovim prijateljima i obrnutoKako biste izbegli svađe, važno je da se slažete sa prijateljima, on sa vašim i vi sa njegovim. Uobičajena je greška da se zanemare prijatelji zbog veze. Prijatelji su obavezni kada je u pitanju opušten društveni život. Partneri se moraju potruditi da se utope u najbliži krug prijatelja onog drugog.

Ne pokušava da vas promeniU početku veze, partneri se trude da se prilagode potrebama onog drugog, čak iako to znači da malo promene svoje ponašanje. Nakon što ste mesecima zajedno, naviknete se na slabe i jake strane vašeg partnera. Trenutak kada više ne osećate potrebu da promenite nešto na njemu je krajnji znak da možete planirati zajedničku budućnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs