Hitno ulepšavanje

Praktični saveti: Izgledajte lepo i jutro posle

Otkrivamo nekoliko praktičnih saveta da i nakon neplanirane prespavane noći kod svog dragog, ujutro izgledate lepo i uredno na putu do svog stana ili posla
Ljubav i zavođenje
10:48h
Praktični saveti: Izgledajte lepo i jutro posle
Foto: Shutterstock

Ukoliko vam se neplanirano desi da prespavate kod dečka i ujutro morate da krenete svojoj kući ili na posao, ne paničite. Iako vam se čini da vam po izgledu svako na ulici može pogoditi da se desilo veče pre, opustite se. Jasno je da u tom trenutku najverovatnije nećete imati ništa od šminke i preparata za kosu, međutim postoji rešenje i bez vaših preparata za ulepšavanje. Stoga, evo nekoliko saveta za hitno doterivanje da koliko-toliko izgledate uredno. Čisti zubiNije važno što nemate četkicu za zube. Nedopustivo je izaći iz kuće neopranih zuba. Malo kaladonta na prstu, konac za zube i vodice za usta poslužiće za prvu pomoć. I sveža jabuka iz frižidera vašeg dragog može biti dobra zamena. Malo razmazane šminke na licuAko ste prespavali sa šminkom na licu, sada verovatno imate rakun oči. Uzmite nekoliko štapića za uši, umočite ih u malo balzama za usne ili kreme za ruke (šta već imate u torbici) i uredno uklonite višak šminke, a ostavite samo lagani okvir. Skidanje šminke pred spavanje je neophodno, ali kada su u pitanju ovako neplanirane situacije, nije strašno. Svakako po povratku u svoj stan, dobro skinite šminku i osvežite lice. TrepaviceUsled nenošenja maskare u torbici, otkrivamo jedan mali trik za ulepšavanje trepavica koji uvek pomaže. Prstima lagano pritisnite trepavice prema gore i zadržite pritisak nekoliko sekundi. Dobićete efekt sličan onome koji daje uvijač za trepavice. Ukoliko na polici u kupatilu svog dragog nađete neku kremu, možete je naneti u malom sloju na trepavice.

ObraziAko izgledate veoma bledo, nekoliko puta se blago uštipnite za obraze kako bi se zarumeneli. Kosa kao iz časopisaKosu podignite u nestašnu punđu ili lagano raščešljajte prstima i zavežite u rep ili neobaveznu kiku na stranu. I to je to, vaš izgled za jutro posle je gotov!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs