Ono pravo ili ne

Da li je vaš partner pravi izbor za ceo život: Rešenja ljubavnog testa!

Saznajte da li ste našli srodnu dušu
Ljubav i zavođenje
19:42h Autor:
Da li je vaš partner pravi izbor za ceo život: Rešenja ljubavnog testa!
Foto: Shutterstok

Nakon što ste odgovorili na 11 pitanja OVDE POSTAVLJENIH i sabrali bodove, sada pročitajte analizu testa.

Od 22 do 34 boda - Srednja žalost

Nažalost, izgleda da niste s osobom koja bi mogla da bude vaša srodna duša. Ipak, ne brinite se, ako vas ta osoba zaista čini srećnom, nema mesta panici i tuzi. Vreme će verovatno da pokaže da niste jedno za drugo, ali ni to nije razlog za nesreću. Svaka osoba ima neku svoju srodnu dušu. Ako s jednom ne ide, doći će druga. Za ljubav ionako nikada nije kasno.

Od 35 do 40 bodova

- Zlatna sredina

Vi ste srećni pored voljene osobe! Možda to nije ona savršena, potpuna sreća o kojoj svi maštaju, ali možete da budete zadovoljni. U svakoj vezi postoje trenuci koji nisu najlepši, ali oni dođu i prođu. Nemojte da vas obeshrabre i navedu da posumnjate u sve što ste gradili s partnerom. Morate zajedno da rešavate probleme i da gradite iznova sreću jer je to jedini put do srećnog zajedničkog života.

Od 41 do 55 bodova - Pronašli ste ono što ste tražili

Obustavite potragu za srodnom dušom jer je ona pored vas! Uživajte u svojoj sreći i nemojte je kriti ni pred partnerom ni pred ljudima. Ne dozvolite da zbog sitnih neslaganja posumnjate u to da ste rođeni jedno za drugo. Lako ćete da prebrodite sve poteškoće na koje ćete da naiđete kroz život jer vas veže prava ljubav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs