Oduševiće vas

Najromantičnije pismo na svetu: Dirljive reči Džonija Keša supruzi za 65. rođendan!

U susret Danu zaljubljenih, objavljeno je pismo pokojnog pevača i glumca upućeno njegovoj ženi Džun
Ljubav i zavođenje
03:54h
Najromantičnije pismo na svetu: Dirljive reči Džonija Keša supruzi za 65. rođendan!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

U doba kada se romantične poruke šalju u inboks društvenih mreža ili skraćuju putem simpatičnih smajlija, prisetili smo se vremena kada su se osećanja i izivi nežnosti prenosili na list papira.

Rukom pisana ljubavna pisma danas su toliko retka, pa se mnoge žene, ali i muškarci širom sveta, obraduju kada pročitaju neka od kojih će im srce jače zakucati.

Adrijana Lima savetuje kako da ga zavedete za dan zaljubljenih - Crni korset i mnogo čokolade!

Jedna britanska kompanija je u susret Danu zaljubljenih sprovela anketu kako bi videla koliko su stanovnici ove zemlje romantični, kako bi uspela da izdvoji najlepša pisma svih vremena.

Na prvom mestu se našla poruka američkog glumca i pevača Džonija Keša svojoj voljenoj Džun, koju je napisao za njen 65. rođendan.

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

"Srećan rođendan, princezo. Ostarili smo zajedno i navikli smo jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo šta jedno drugo želi bez pitanja. Ponekad jedno drugom malo idemo na živce. Možda se ponekad uzimamo zdravo za gotovo.

Ali, s vremena na vreme, baš kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam srećan što život delim sa najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvek me fasciniraš i inspirišeš. Tvoj uticaj me čini boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kog postojim. Puno te volim.

Srećan rođendan, princezo".

Džoni i Džun bili su u zajedno punih 35 godina. On ju je zaprosio tokom nastupa uživo u Kanadi, a u braku su bili sve do njene smrti u maju 2003. godine, dok je Džoni umro samo četiri meseca kasnije, što je još samo jedan od mnogih detalja koji njihovu ljubavnu priču čini posebnom.

Otvoreno pismo prevarenog muža koje je razbilo svaku predrasudu o jačem polu - Plakao sam i molio da ne ode!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs